Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 191-199 зі 199.
Знайдені матеріали:
Попередній переглядДата випускуНазваАвтор(и)
2023Удосконалення маркетингової товарної політики підприємства (на прикладі ТОВ НПК «Ірлен»)Міщенко, Д.О.
2023Аналіз маркетингової діяльності підприємств громадського харчування — на прикладі мʼюзік-бару More Music Club (ФОП “Бондар Дмитро Олегович”)Попов, Д.О.
2023Підвищення конкурентоспроможності підприємства (на прикладі ТОВ «Агроком»)Старосвітська, К.О.
2023Оцінка забезпечення підвищення конкурентоспроможності підприємства ТОВ "Телекарт-прилад" на основі логістичного підходуШевчишина, І.Р.
2023Удосконалення організації надання послуг в ресторанах (на прикладі ресторану «У карася»)Кертичак, Ю.Ю.
2023Шляхи підвищення конкурентоспроможності послуг підприємства ресторанного господарства (на прикладі кафе-бару «Мілано»)Середа, В.С.
2023Напрями диверсифікації діяльності підприємств сфери гостинності (на прикладі ТОВ «Л.А.Р.К.»)Швидка, О.В.
2023Удосконалення інструментарію обґрунтування напрямків підвищення конкурентоспроможності послуг туроператорів (на прикладі ТОВ «Селезньов-Тур»)Братуха, Є.С.
2024Управління конкурентоспроможністю підприємства на ринку транспортних послугСвистельникова, Є.Д