Пошук


Поточні фільтри:

Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-10 зі 17.
Знайдені матеріали:
Попередній переглядДата випускуНазваАвтор(и)
2021Удосконалення організації праці персоналу на підприємстві ресторанного господарства «Elissa Bar&Restaurant»Корня, К.О.
2021Управління конкурентоспроможністю підприємства на ринку реалізації добривАндрійчук, Ю.М.
2021Управління якістю та конкурентоспроможністю послуг хлібоприймального підприємстваЦапенко, С.Ю.
2021Управління конкурентоспроможністю підприємства на ринку тваринницького походженняКмитюк, І.М.
2022Шляхи та ефективність підвищення інноваційної діяльності ПАТ «Одескабель»Мітрян, В.В.
2022Управління конкурентоспроможністю багківської установиСаєнко, А.Р.
2022Управління конкурентоспроможністю продукції хлібобулочного підприємстваРамазанова, Д.А.
2022Управління конкурентоспроможністю підприємстваХорошавін, Н.С.
2020Мотивація та її ефективність в управлінні персоналом організації (на прикладі СПД «Куринський»)Гаврилова, М.О.
2017Шляхи підвищення прибутку на підприємствах ресторанного господарстваЖилович, Ю.І.