Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-10 зі 32.
Знайдені матеріали:
Попередній переглядДата випускуНазваАвтор(и)
2021Стан та перспективи розвитку спеціалізованих ресторанів (на прикладі ресторану «Di Mare»)Балєсна, А.С.
2020Удосконалення маркетингової діяльності на підприємствах ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Бернардацці»)Петрусевич, Т.В.
2020Розробка маркетингової стратегії підприємства (на прикладі ресторану «West Side»Нікора, А.О.
2021Шляхи удосконалення господарської діяльності підприємства ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Замок Мастара»)Горейда, О.С.
2021Удосконалення управління персоналом онлайн-ресторану «Смайл фуд»Єрмакова, Л.Е.
2021Удосконалення організації надання послуг в ресторанах (на прикладі ресторану «Котелок»)Ідрісова, К.І.
2021Удосконалення маркетингової діяльності закладу ресторанного господарства «Santorini»Мульченко, Д.С.
2021Управління якістю надання ресторанних послугМамієв, Г.І.
2021Рекламна діяльність закладу громадського харчування (на прикладі ресторану азіатської кухні «GOLDEN RICE»)Козловська, М.-Е.І.
2020Організація дозвілля в закладах ресторанного господарства (на прикладі Арт-клубу "Шкаф")Шайфлер, В.С.