Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Репозитарій Одеського нацiонального економічного унiверситету
Пошук
Пошук:
Весь архів електронних ресурсів
1. Дипломні роботи (бакалавр)
Факультет міжнародної економіки*
запит
Поточні фільтри:
Назва
Тип
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Почати новий пошук
Додати фільтри:
Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.
Назва
Тип
Автор
Тема
за датою випуску
Has File(s)
???jsp.search.filter.original_bundle_filenames???
???jsp.search.filter.original_bundle_descriptions???
Дорівнює
Містить
ID
Не дорівнює
Не містить
Не ID
Результати 1-10 зі 32.
назад
1
2
3
4
далі
Знайдені матеріали:
Попередній перегляд
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2021
Стан та перспективи розвитку спеціалізованих ресторанів (на прикладі ресторану «Di Mare»)
Балєсна, А.С.
2020
Удосконалення маркетингової діяльності на підприємствах ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Бернардацці»)
Петрусевич, Т.В.
2020
Розробка маркетингової стратегії підприємства (на прикладі ресторану «West Side»
Нікора, А.О.
2021
Шляхи удосконалення господарської діяльності підприємства ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Замок Мастара»)
Горейда, О.С.
2021
Удосконалення управління персоналом онлайн-ресторану «Смайл фуд»
Єрмакова, Л.Е.
2021
Удосконалення організації надання послуг в ресторанах (на прикладі ресторану «Котелок»)
Ідрісова, К.І.
2021
Удосконалення маркетингової діяльності закладу ресторанного господарства «Santorini»
Мульченко, Д.С.
2021
Управління якістю надання ресторанних послуг
Мамієв, Г.І.
2021
Рекламна діяльність закладу громадського харчування (на прикладі ресторану азіатської кухні «GOLDEN RICE»)
Козловська, М.-Е.І.
2020
Організація дозвілля в закладах ресторанного господарства (на прикладі Арт-клубу "Шкаф")
Шайфлер, В.С.
Перегляд
Автор
1
Алексеєнко, С.В.
1
Балєсна, А.С.
1
Бановська, К.О.
1
Бербега, Ю.О.
1
Васильєва, К.О.
1
Горейда, О.С.
1
Гуртова, Д.В.
1
Гурш, В.О.
1
До Данг Кіеу Чінь
1
Довженко, І.І.
.
далі >
по типу
32
Diplomas
Тема
28
ресторан
10
ресторанне господарство
6
restaurant business
5
efficiency
5
restaurant economy
5
ефективність
4
marketing
4
конкурентоспроможність
4
маркетинг
4
реклама
.
далі >
за датою випуску
8
2020
7
2021
6
2019
6
2023
3
2018
1
2017
1
2022
Has File(s)
32
true