Пошук


Поточні фільтри:
Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 11-20 зі 108.
Знайдені матеріали:
Попередній переглядДата випускуНазваАвтор(и)
2021Удoскoналeння маркeтингoвих інструмeнтів впливу на пoвeдінку спoживача підприємства рeстoраннoгo гoспoдарства (на прикладі ресторану «Гостинний двір»)Нечай, С.О.
2021Маркетингові інструменти розвитку кондитерських в Одеському регіоні (на прикладі кафе-кондитерської Amelie)Горбурова, Я.В.
2021Удосконалення якості обслуговування в готелях м. Одеси на прикладі готелю «Айвазовський»Гасанов, Т.А.
2021Шляхи удосконалення господарської діяльності підприємства ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Замок Мастара»)Горейда, О.С.
2021Напрями організації обслуговування груп туристів (на прикладі готелю «Premier Geneva Hotel»)Сироткіна. В.О.
2021Удосконалення надання послуг підприємствами ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Doors»)Слободенюк, А.О.
2021Напрями удосконалення організації надання послуг на підприємстві ресторанного господарства (на прикладі закладу «Крем – Кафе»)Гладченко, Т.С.
2021Напрями підвищення ефективності роботи туристистичних підприємств на ринку ділового туризму (на прикладі туроператора «Форсаж-Тур»)Максименко, В.С.
2021Удосконалення маркетингової політики туристичних підприємств (на прикладі туристичного агентства «Поїхали з нами»)Столяр, Ю.В.
2021Управління розвитком персоналу туристичної організації (на прикладі мережі туристичних агенцій «Поїхали з нами»)Понзель, А.О.