Пошук


Поточні фільтри:

Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 21-30 зі 54.
Знайдені матеріали:
Попередній переглядДата випускуНазваАвтор(и)
2020Шляхи підвищення ефективності функціонування ресторанів (на прикладі ресторану «Pizza- Grill»)Гему, K.I.
2017Шляхи підвищення прибутку на підприємствах ресторанного господарстваЖилович, Ю.І.
2017Маркетинг промышленного предприятия на примере ЗАО "Молдавизолит"Пугачева, А.О.
2016Повышение международной конкурентоспособности предприятия пищевой промышленности (на примере ЗАО «KVINT».)Колисниченко, А.О.
2017Маркетинг підприємства на прикладі ТОВ “Альфа Парфюм”Шимко, Д.М.
2017Проектування якості туристських послуг та конкурентоспроможності туристської фірмиКарачевська, М.Д.
2017Управління конкурентоспроможністю туристичної фірмиГонцова, В.В.
2020Маркетингова збутова політика підприємтсва на прикладі ТОВ ІПГ «МАЙСТЕР»Себова, К.В.
2020Шляхи підвищення ефективності рекламної діяльності підприємства ТОВ «Штампмастер» в сучасних умовахНоренко, М.В.
2020Шляхи підвищення конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Le Grill»)До Данг Кіеу Чінь