Пошук


Поточні фільтри:


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-8 зі 8.
  • назад
  • 1
  • далі
Знайдені матеріали:
Попередній переглядДата випускуНазваАвтор(и)
2019Маркетингове дослідження конкурентоспроможності продукції підприємстваНіколова, К.І.
2019Підвищення конкурентоспроможності ресторану шляхом удосконалення управління маркетингомЯворовська, А.С.
2019Просування послуг «Mouzenidis Group» на міжнародному туристичному ринкуГригорьян, М.С.
2019Підвищення конкурентоспроможності та визначення впливу зовнішнього середовища на ефективність управління рестораномКозак, А.В.
2019Удосконалення маркетингової діяльності «Yves Rocher»Чорна, А.С.
2019Управління конкурентоспроможністю підприємства ресторанного господарстваСоломко, Р.Ю.
2019Управління конкурентоспроможністю підприємства готельного господарстваГородниченко, І.П.
2019Розробка стратегії підвищення міжнародної конкурентоспроможності фірми (на прикладі ДП «МТП «ЮЖНИЙ»)Харченко, І.А.