Факультет міжнародної економіки : [424] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 181 до 200 з 424
Попередній переглядДата випускуНазваАвтор(и)
2018Ефективний розвиток міжнародного туризму в УкраїніЧуприна, Є.В.
2018Концепція, форми і особливості підготовки кадрів для туристичного бізнесуКальченко, Д.Ю.
2018Стратегії підвищення конкурентоспроможності готельних комплексівЗавгородня, Ю.С.
2018Організаційно-економічні аспекти функціонування чотиризіркових готелівДем’янчук, К.Ф.
2018Підвищення конкурентоспроможності, розитку та розширення туристичного підприємстваДавидов, Б.С.
2018Шляхи удосконалення управління туристичним підприємством на засадах формування корпоративної культуриГонцова, В.В.
2018Управління персоналом на підприємстві ресторанного господарстваВеліксар, К.В.
2018Організаційно-економічні аспекти функціонування бутік-готелівБудніков, О.В.
2018Оцінка туристично- рекреаційного потенціалу територіїАрікова, Т.І.
2018Розробка стратегії диверсифікації послуг туристичного підприємства ТОВ "Вилкове-Пелікан-Тур"Александрочкіна, П.О.
2018Розробка стратегії підвищення якості послуг підприємств готельного господарстваФеофанова, О.Г.
2018Opгaнізaційнo-eкoнoмічні умoви підвищeння кoнкуpeнтoспpoмoжнoсті гoтeлю (на прикладі міні-готелю «Comfort24»)Старченко, М.О.
2018Підвищення конкурентоспроможності ресторану шляхом удосконалення управління маркетингомСопрук, О.І.
2018Удосконалення системи управління готелемСвердлов, І.В.
2018Резерви підвищення прибутку на підприємствах готельного господарстваПотепух, Д.В.
2018Розвиток інноваційної діяльності підприємств готельного господарстваПерепеліцина, В.Л.
2018Підвищення ефективності діяльності підприємств готельного господарства шляхом удосконалення маркетингуНедух, Ю.О.
2018Перспективні напрями використання інновацій на підприємствах ресторанного господарстваКузнецов, С.О.
2018Шляхи підвищення конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Брістоль»)Жилович, Ю.І.
2018Розвиток Інтернет-маркетингу на підприємствах ресторанного господарстваЕрешова, Я.М.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 181 до 200 з 424