Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 181 до 200 з 424
Попередній перегляд | Дата випуску | Назва | Автор(и) |
| 2018 | Ефективний розвиток міжнародного туризму в Україні | Чуприна, Є.В. |
| 2018 | Концепція, форми і особливості підготовки кадрів для туристичного бізнесу | Кальченко, Д.Ю. |
| 2018 | Стратегії підвищення конкурентоспроможності готельних комплексів | Завгородня, Ю.С. |
| 2018 | Організаційно-економічні аспекти функціонування чотиризіркових готелів | Дем’янчук, К.Ф. |
| 2018 | Підвищення конкурентоспроможності, розитку та розширення туристичного підприємства | Давидов, Б.С. |
| 2018 | Шляхи удосконалення управління туристичним підприємством на засадах формування корпоративної культури | Гонцова, В.В. |
| 2018 | Управління персоналом на підприємстві ресторанного господарства | Веліксар, К.В. |
| 2018 | Організаційно-економічні аспекти функціонування бутік-готелів | Будніков, О.В. |
| 2018 | Оцінка туристично- рекреаційного потенціалу території | Арікова, Т.І. |
| 2018 | Розробка стратегії диверсифікації послуг туристичного підприємства ТОВ "Вилкове-Пелікан-Тур" | Александрочкіна, П.О. |
| 2018 | Розробка стратегії підвищення якості послуг підприємств готельного господарства | Феофанова, О.Г. |
| 2018 | Opгaнізaційнo-eкoнoмічні умoви підвищeння кoнкуpeнтoспpoмoжнoсті гoтeлю (на прикладі міні-готелю «Comfort24») | Старченко, М.О. |
| 2018 | Підвищення конкурентоспроможності ресторану шляхом удосконалення управління маркетингом | Сопрук, О.І. |
| 2018 | Удосконалення системи управління готелем | Свердлов, І.В. |
| 2018 | Резерви підвищення прибутку на підприємствах готельного господарства | Потепух, Д.В. |
| 2018 | Розвиток інноваційної діяльності підприємств готельного господарства | Перепеліцина, В.Л. |
| 2018 | Підвищення ефективності діяльності підприємств готельного господарства шляхом удосконалення маркетингу | Недух, Ю.О. |
| 2018 | Перспективні напрями використання інновацій на підприємствах ресторанного господарства | Кузнецов, С.О. |
| 2018 | Шляхи підвищення конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Брістоль») | Жилович, Ю.І. |
| 2018 | Розвиток Інтернет-маркетингу на підприємствах ресторанного господарства | Ерешова, Я.М. |
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 181 до 200 з 424