Центр заочної та вечірньої форм навчання : [1130] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 261 до 280 з 1130
Попередній переглядДата випускуНазваАвтор(и)
2022Шляхи підвищення ефективності функціонування підприємств сфери готельного бізнесуМаксименко, В.С.
2022Розробка передумов впровадження на підприємствах ресторанного бізнесу системи управління безпечністю кулінарної продукції на основі концепції ХАССПКатирєва, М.В.
2022Стимулювання розвитку екологічного підприємництва на місцевому рівніДобриніна, Д.А.
2022Діяльність банків на міжнародному борговому ринкуСопинська, І.О.
2022Акцизне оподаткування в системі формування бюджетних ресурсівМихайлюк, А.В.
2022Казначейське обслуговування місцевих бюджетів України: реалії та шляхи вдосконаленняІванов, І.Д.
2022Податкова система України: етапи становлення та напрями розвиткуЗадорожна, М. О.
2022Державний бюджет в умовах демократії на прикладі Украйни та НімеччиниБурдєйна, О.О.
2022Митний контроль в системі зміцнення фінансової безпеки державиСтоянов, В.М.
2022Формування стратегії диверсифікації діяльності автотранспортного підприємстваХайят, Е.Е.
2022Формування конкурентних переваг підприємства на ринку будівельних послугУзун, А.С.
2022Формування стратегії розвитку промислового підприємстваТкаченко, Я.О.
2022Управління ризиками діяльності поліграфічного підприємстваПухлик, М.О.
2022Розробка стратегії розвитку підприємства громадського харчування на засадах TQMМінчева, О.О.
2022Формування конкурентної стратегiї пiдприємства на засадах концепцiї життєвого циклу продукцiїЛегецька, Ю.А.
2022Стратегічне управління підприємством на засадах інструментів економічної безпекиКуланова, Є.О.
2022Формування стратегії розвитку торгового підприємства на засадах концепції постійного вдосконаленняКобзар, А.С.
2022Формування конкурентних переваг підприємств на ринку громадського харчуванняДзюбенко, Д.А.
2022Управління персоналом на засадах концепції знаньБраславець, О.С.
2022Управління результативністю діяльності торговельного підприємства на засадах процесного підходуБойкова, А.Е.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 261 до 280 з 1130