Центр заочної та вечірньої форм навчання
: [1130]
Головна сторінка зібрання
Перегляд статистики
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 261 до 280 з 1130
Попередній перегляд | Дата випуску | Назва | Автор(и) |
| 2022 | Шляхи підвищення ефективності функціонування підприємств сфери готельного бізнесу | Максименко, В.С. |
| 2022 | Розробка передумов впровадження на підприємствах ресторанного бізнесу системи управління безпечністю кулінарної продукції на основі концепції ХАССП | Катирєва, М.В. |
| 2022 | Стимулювання розвитку екологічного підприємництва на місцевому рівні | Добриніна, Д.А. |
| 2022 | Діяльність банків на міжнародному борговому ринку | Сопинська, І.О. |
| 2022 | Акцизне оподаткування в системі формування бюджетних ресурсів | Михайлюк, А.В. |
| 2022 | Казначейське обслуговування місцевих бюджетів України: реалії та шляхи вдосконалення | Іванов, І.Д. |
| 2022 | Податкова система України: етапи становлення та напрями розвитку | Задорожна, М. О. |
| 2022 | Державний бюджет в умовах демократії на прикладі Украйни та Німеччини | Бурдєйна, О.О. |
| 2022 | Митний контроль в системі зміцнення фінансової безпеки держави | Стоянов, В.М. |
| 2022 | Формування стратегії диверсифікації діяльності автотранспортного підприємства | Хайят, Е.Е. |
| 2022 | Формування конкурентних переваг підприємства на ринку будівельних послуг | Узун, А.С. |
| 2022 | Формування стратегії розвитку промислового підприємства | Ткаченко, Я.О. |
| 2022 | Управління ризиками діяльності поліграфічного підприємства | Пухлик, М.О. |
| 2022 | Розробка стратегії розвитку підприємства громадського харчування на засадах TQM | Мінчева, О.О. |
| 2022 | Формування конкурентної стратегiї пiдприємства на засадах концепцiї життєвого циклу продукцiї | Легецька, Ю.А. |
| 2022 | Стратегічне управління підприємством на засадах інструментів економічної безпеки | Куланова, Є.О. |
| 2022 | Формування стратегії розвитку торгового підприємства на засадах концепції постійного вдосконалення | Кобзар, А.С. |
| 2022 | Формування конкурентних переваг підприємств на ринку громадського харчування | Дзюбенко, Д.А. |
| 2022 | Управління персоналом на засадах концепції знань | Браславець, О.С. |
| 2022 | Управління результативністю діяльності торговельного підприємства на засадах процесного підходу | Бойкова, А.Е. |
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 261 до 280 з 1130