Пошук


Поточні фільтри:

Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 1-10 зі 19.
Знайдені матеріали:
Попередній переглядДата випускуНазваАвтор(и)
2021Сутність конкурентоспроможності підприємств харчової промисловості та резервів її підвищенняНосаченко, О.А.; Nosachenko, O.
2020Національна конкурентна політика – шлях до ефективної економіки УкраїниЩербак, А.В.; Shcherbak, A.
2021Багатокутник конкурентоспроможності: алгоритм та приклад застосування методуЯнковий, О.Г.; Yankovoy, A.
2021Безробіття в Україні та шляхи його подаланняБіла, Д.В.; Збрицька, Т.П.; Bila, D.; Zbrytska, T.
2021Вдосконалення управління конкурентоспроможністю продукції на підприємствах харчової промисловостіЄгупов, Ю.А.; Yegupov, Y.; Єгупова, І.М.; Yegupova, I.
2020Проблемні аспекти підвищення конкурентоспроможності підприємств виноградно-виноробної промисловості в умовах євроінтеграціїБабій, О.М.; Тимченко, К.С.; Babii, O.; Tymchenko, K.
2021Валютний курс та конкурентоспроможність національної економіки: приклад УкраїниЖданова, Л.Л.; Zhdanova, L.
2022Роль інноваційно-інвестиційної діяльності у збільшенні прибутку підприємстваСеменова, В.Г.; Павлова, О.А.; Semenova, V.; Pavlova, O.
2022Стратегічні напрямки підвищення конкурентоспроможності вітчизняних підприємств-
2022Сучасні проблеми та напрями підвищення конкурентоспроможності підприємства виноградно-виноробної галузіБабій, О.М.; Тимченко, К.С.; Babii, O.; Timchenko, K.