Перегляд зібрання за групою - Теми economic activity

Перейти до: 0-9 А Б В Г Ґ Д Е Є Ж З И І Ї К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я Ь | Э Ё Ъ Ы
                A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 5 до 24 із 43 < назад   далі >
Попередній переглядДата випускуНазваАвтор(и)
2018Економічне обґрунтування стратегії розвитку підприємства (на прикладі ТОВ «УКРРІД»)Мартинюк, А.В.
2018Економічні показники ефективності функціонування готелівГорда, А.С.
2017Економічні інструменти регулювання гендерного паритету УкраїниТабанова, А.І.; Табанова, А.И.; Tabanova, A.
2019Забезпечення ефективності господарської діяльності засобів розміщення туристів на основі збільшення прибуткуСіліч, К.М.
2016Логистический подход в управлении хозяйственной деятельностью предприятияПудычева, Г.А.; Пудичева, Г.О.; Pudycheva, H.
2017Модернізація міського електротранспорту на шляху забезпечення збалансованого розвитку містаСментина, Н.В.; Доброва, Н.В.; Сментина, Н.В.; Доброва, Н.В.; Smentyna, N.; Dobrova, N.
2015Моніторинг як статистичний метод дослідження фінансових результатів підприємствПогорєлова, Т.В.; Погорелова, Т.В.; Pogorelova, T.
2018Облік та контроль основних засобів (на прикладі ТОВ «СВП«Агростар»)Герасименко, О.І.
2018Облік і аудит наявності та руху основних засобів (на прикладі ТОВ «Аннушка, Хелс Кеа»)Самсонникова, О.Р.
2018Облік і аудит основних засобів та напрямки підвищення ефективності їх використання (на прикладі ДП«Формет»)Данільченко, О.М.
2018Особливості обліку та контролю на підприємствах малого бізнесу: теорія і практика (на прикладі ТОВ «Сінай»)Куранцева, С.М.
2023Оцінка якості надання послуг в закладах ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Уха»)Калмакан, А.В.
2020Перспективи розвитку гастрономічного туризму у Одеському регіоні на прикладі туристичної фірми «Скарбниця мандрів»Кривенко, А.І.
2021Податкове регулювання національної економіки: теоретичні засади та практичні аспектиТоня, К.П.
2019Податкові новації у 2019 році: аналіз законодавчих змінАртюх, О.В.; Добрунік, Т.П.; Artyukh, O.; Dobrunik, T.
2020Проблемні питання аналізу показників діяльності підприємстваСеменова, К.Д.; Semenova, K.
2018Підвищення ефективності управління господарською діяльністю ресторануДемирова, М.Д.
2018Підвищення конкурентоспроможності послуг туристичного підприємства на ринку сільського зеленого туризмуТіхтієвська, Х.О.
2020Рекламний менеджмент туристичного підприємства ТОВ "ІМПЕРІЯ ТУР ВІП КЛУБ"Клименко, Т.Г.
2020Розробка маркетингової стратегії підприємства (на прикладі ресторану «West Side»Нікора, А.О.