Перегляд зібрання за групою - Теми economic activity
Результати 5 до 24 із 43
< назад
далі >
Попередній перегляд | Дата випуску | Назва | Автор(и) |
| 2018 | Економічне обґрунтування стратегії розвитку підприємства (на прикладі ТОВ «УКРРІД») | Мартинюк, А.В. |
| 2018 | Економічні показники ефективності функціонування готелів | Горда, А.С. |
| 2017 | Економічні інструменти регулювання гендерного паритету України | Табанова, А.І.; Табанова, А.И.; Tabanova, A. |
| 2019 | Забезпечення ефективності господарської діяльності засобів розміщення туристів на основі збільшення прибутку | Сіліч, К.М. |
| 2016 | Логистический подход в управлении хозяйственной деятельностью предприятия | Пудычева, Г.А.; Пудичева, Г.О.; Pudycheva, H. |
| 2017 | Модернізація міського електротранспорту на шляху забезпечення збалансованого розвитку міста | Сментина, Н.В.; Доброва, Н.В.; Сментина, Н.В.; Доброва, Н.В.; Smentyna, N.; Dobrova, N. |
| 2015 | Моніторинг як статистичний метод дослідження фінансових результатів підприємств | Погорєлова, Т.В.; Погорелова, Т.В.; Pogorelova, T. |
| 2018 | Облік та контроль основних засобів (на прикладі ТОВ «СВП«Агростар») | Герасименко, О.І. |
| 2018 | Облік і аудит наявності та руху основних засобів (на прикладі ТОВ «Аннушка, Хелс Кеа») | Самсонникова, О.Р. |
| 2018 | Облік і аудит основних засобів та напрямки підвищення ефективності їх використання (на прикладі ДП«Формет») | Данільченко, О.М. |
| 2018 | Особливості обліку та контролю на підприємствах малого бізнесу: теорія і практика (на прикладі ТОВ «Сінай») | Куранцева, С.М. |
| 2023 | Оцінка якості надання послуг в закладах ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Уха») | Калмакан, А.В. |
| 2020 | Перспективи розвитку гастрономічного туризму у Одеському регіоні на прикладі туристичної фірми «Скарбниця мандрів» | Кривенко, А.І. |
| 2021 | Податкове регулювання національної економіки: теоретичні засади та практичні аспекти | Тоня, К.П. |
| 2019 | Податкові новації у 2019 році: аналіз законодавчих змін | Артюх, О.В.; Добрунік, Т.П.; Artyukh, O.; Dobrunik, T. |
| 2020 | Проблемні питання аналізу показників діяльності підприємства | Семенова, К.Д.; Semenova, K. |
| 2018 | Підвищення ефективності управління господарською діяльністю ресторану | Демирова, М.Д. |
| 2018 | Підвищення конкурентоспроможності послуг туристичного підприємства на ринку сільського зеленого туризму | Тіхтієвська, Х.О. |
| 2020 | Рекламний менеджмент туристичного підприємства ТОВ "ІМПЕРІЯ ТУР ВІП КЛУБ" | Клименко, Т.Г. |
| 2020 | Розробка маркетингової стратегії підприємства (на прикладі ресторану «West Side» | Нікора, А.О. |