Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Репозитарій Одеського нацiонального економічного унiверситету
Перегляд зібрання за групою - Теми gastronomic tourism
Перейти до:
0-9
А
Б
В
Г
Ґ
Д
Е
Є
Ж
З
И
І
Ї
К
Л
М
Н
О
П
Р
С
Т
У
Ф
Х
Ц
Ч
Ш
Щ
Ю
Я
Ь
|
Э
Ё
Ъ
Ы
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
або ж введіть декілька перших літер:
Сортування:
по заголовку
за датою випуску
за датою збереження
Впорядкування:
за зростанням
за спаданням
Вивести на сторінку:
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Автори:
Усі
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Результати 11 до 15 із 15
< назад
Попередній перегляд
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2023
Формування гастрономічного бренду туристичної дестинації на прикладі Одеської області
Лозінська, Т.І.
2021
Шляхи підвищення ефективності діяльності туристичних підприємств на ринку гастрономічного туризму
Гергележиу, О.О.
2022
Шляхи розвитку гастрономічної культури в сфері ресторанного господарства України
Козлова, Д,О.
2022
Шляхи удосконалення діяльності туристичних підприємств на ринку гастрономічного туризму
Дахова, К.Є.
2021
Шляхи удосконалення діяльності туристичного підприємства в сфері послуг гастрономічного туризму (на прикладі туроператора «Селезньов Тур»)
Ревіна, Р.Р.