Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу : [938] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 81 до 100 з 938
Попередній переглядДата випускуНазваАвтор(и)
2024Вплив сучасних технологій на розвиток готельно-ресторанного бізнесу: від інтернет-бронювання до цифрового маркетингуСвітлинець, О.В.; Горішевський, П.А.
2024Дуальна освіта як інструмент інтеграційного розвитку готельних мережШикіна, О.В.; Кузнєцова, О.В.; Shykina, O.; Kuznietsova, O.
2024Застосування digital-маркетингу в готельному бізнесіШикіна, О.В.; Нєчева, Н.В.; Тіщенко, І.В.; Shykina, O.; Niecheva, N.; Tishchenko, O.
2023Корпоративна освіта як ознака інтеграційних процесів у готельних мережахШикіна, О.В.; Shykina, O.
2023Маркетинг підприємств сфери готельно-ресторанних послугІоргачова, М.І.; Шикіна, О.В.; Коцюрубенко, Г.М.; Нєчева, Н.В.; Iorgachova, M.
2024Modern, Innovative Approaches to Managing the Quality and Competitiveness of Hospitality and Tourism BusinessesOliinyk, O.; Dolynska, O.; Polova, O.; Shykina, O.; Sliusarchuk, O.; Олійник, О.С.; Долинська, О.О.; Польова, О.Л.; Шикіна, О.В.; Слюсарчук, О.П.
2024Туристичний та готельно-ресторанний бізнес: світовий досвід та перспективи розвитку для УкраїниГаласюк, С.С.; Давиденко, І.В.; Нездоймінов, С.Г.; Шикіна, О.В.; Герасименко, В.Г.; Бедрадіна, Г.К.; Кунділовська, Т.А.; Galasyuk, S.; Davydenko, I.; Nezdoyminov, S.; Shykina, O.; Gerasimenko, V.; Bedradina, G.; Kundilovskaya, T.
2023Перспективи впровадження найкращих практик для розвитку підприємств швидкого харчування Одеського регіонуМихайлюк, О.Л.; Mykhayluk, O.
2024Регіональні напрями стратегії кластерного розвитку сфери туризму та гостинностіДавиденко, І.В.; Михайлюк, О.Л.; Davydenko, I.; Mykhailiuk, O.
2023Передумови розвитку кластерного партнерства у сфері сільського зеленого туризму територіальної громадиНездоймінов, С.Г.; Nezdoyminov, S.
2023Круп’яні вироби як чинник продовольчої безпеки в умовах воєнного стануСоколовська, І.М.; Кунділовська, Т.А.; Sokolovska, I.; Kundilovska, T.
2023Деякі аспекти експертизи органічних косметичних засобівКунділовська, Т.А.; Соколовська, І.М.; Kundilovska, T.; Sokolovska, I.
2022Сучасний стан міжнародної готельної індустріїШикіна, О.В.; Shykina, O.
2023Тенденції розвитку PR діяльності у туристичній сферіНєчева, Н.В.; Шикіна, О.В.; Niecheva, N.; Shykina, O.
2023Особливості бренду туристичної дестинаціїНєчева, Н.В.; Шикіна, О.В.; Niecheva, N.; Shykina, O.
2023Аналіз інструментів інтернет-маркетингу національних готельних мереж УкраїниШикіна, О.В.; Нєчева, Н.В.; Shykina, O.; Niecheva, N.
2022Моніторинг структури готельних брендівШикіна, О.В.; Shykina, O.
2022Міжнародні готельні мережі на території УкраїниШикіна, О.В.; Shykina, O.
2023Екологічна маркетингова стратегія в курортних готеляхНєчева, Н.В.; Шикіна, О.В.; Давиденко, І.В.; Niecheva, N.; Shykina, O.; Davydenko, I.
2023Моделювання управлінських рішень на підприємствах ресторанного бізнесуБедрадіна, Г.К.; Мостова, К.А.; Bedradina, G.; Mostova, K.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 81 до 100 з 938