Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 101 до 120 з 938
Попередній перегляд | Дата випуску | Назва | Автор(и) |
| 2023 | Технології прийняття управлінських рішень | Кузнецова, І.О.; Балабаш, О.С.; Сокуренко, І.А.; Данильчак, А.І.; Горбатюк, В.В.; Хетагурова, Д.О.; Бедрадіна, Г.К.; Мостова, К.А.; Данчева, О.М.; Кублікова, Т.Б.; Карпенко, Ю.В.; Осичка, О.В.; Ясинська, C.Ю.; Піскун, О.В.; Волчек, Р.М.; Москалюк, Г.О.; Анохіна, К.О.; Зварич, Л.В.; Кизилтау, Б.К.; Kuznetsova, I.; Balabash, O.; Sokurenko, I.; Danylchak, A.; Horbatyuk, V.; Khetagurova, D.; Bedradina, H.; Mostova, K.; Dancheva, O.; Kublikova, T.; Karpenko, Yu.; Osichka, O.; Yasynska, S.; Piskun, O.; Volchek, R.; Moskalyuk, H.; Anokhina, K.; Zvarych, L.; Kyzyltau, B. |
| 2022 | Місце готельних мереж на світовому ринку готельних послуг | Нєчева, Н.В.; Шикіна, О.В.; Niecheva, N.; Shykina, O. |
| 2022 | Сучасні реалії розвитку бальнеологічного туризму в Закарпатті | Галасюк, С.С.; Філюк, В.В.; Galasyuk, S.; Filyuk, V. |
| 2023 | Реалії розвитку ресторанного бізнесу України під час війни | Галасюк, С.С.; Кертичак, Ю.Ю.; Galasyuk, S.; Kertichak, Yu. |
| 2023 | Концептуальні підходи до визначення терміну «лікувально-оздоровчий туризм» | Галасюк, С.С.; Galasyuk, S. |
| 2022 | Готельний продукт та його складові: термінологічні уточнення і практичне застосування | Галасюк, С.С.; Galasyuk, S. |
| 2022 | Вплив придорожньої та туристичної інфраструктури на розвиток автотуризму в Україні | Галасюк, С.С.; Galasyuk, S. |
| 2023 | Бальнеологічний туризм: сутність, ознаки та чинники розвитку | Галасюк, С.С.; Galasyuk, S. |
| 2022 | Аналіз конкурентних позицій бальнеологічних санаторіїв Закарпатської області | Галасюк, С.С.; Філюк, В.В.; Galasyuk, S.; Filyuk, V. |
| 2022 | Автотуризм в Україні: особливості, переваги, проблеми і перспективи розвитку | Галасюк, С.С.; Galasyuk, S. |
| 2022 | Organizational and economic aspects of ethnic restaurants’ functions | Galasyuk, S.; Le Tran Bao Ngoc; Галасюк, С.С.; Le Tran Bao Ngoc |
| 2023 | Застосування Coursera та Prometheus як інструмент реалізації неформальної освіти | Шикіна, О.В. |
| 2023 | Особливості мотивації студентів до навчання | Нєчева, Н.В.; Niecheva, N. |
| 2023 | Навчальне підприємництво в туристичній освіті: проблеми та перспективи розвитку | Мартинова, Н.С.; Martynova, N. |
| 2023 | Розвиток людського потенціалу – найактуальніше завдання вищої освіти | Лебедєв, І.В.; Lebediev, I. |
| 2023 | Навчально-виробничий готельно-ресторанний комплекс ОНЕУ як складова практико-орієнтованого навчання здобувачів освіти зіспеціальностей «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа» | Давиденко, І.В.; Козловський, Р.С. |
| 2023 | Міждисциплінарний підхід до формування професійних компетенцій при викладанні фахових дисциплін | Бедрадіна, Г.К.; Нездоймінов, С.Г.; Bedradina, G.; Nezdoyminov, S. |
| 2022 | Вплив пандемії COVID-19 на міжнародні готельні мережі | Шикіна, О.В.; Shykina, O. |
| 2021 | Основні вимоги щодо якості та безпечності молочної продукції | Кунділовська, Т.А.; Kundilovskaya, T. |
| 2022 | Деякі аспекти товарознавчої експертизи шкіряних сумок | Кунділовська, Т.А.; Kundilovskaya, T. |
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 101 до 120 з 938