Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу : [938] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 101 до 120 з 938
Попередній переглядДата випускуНазваАвтор(и)
2023Технології прийняття управлінських рішеньКузнецова, І.О.; Балабаш, О.С.; Сокуренко, І.А.; Данильчак, А.І.; Горбатюк, В.В.; Хетагурова, Д.О.; Бедрадіна, Г.К.; Мостова, К.А.; Данчева, О.М.; Кублікова, Т.Б.; Карпенко, Ю.В.; Осичка, О.В.; Ясинська, C.Ю.; Піскун, О.В.; Волчек, Р.М.; Москалюк, Г.О.; Анохіна, К.О.; Зварич, Л.В.; Кизилтау, Б.К.; Kuznetsova, I.; Balabash, O.; Sokurenko, I.; Danylchak, A.; Horbatyuk, V.; Khetagurova, D.; Bedradina, H.; Mostova, K.; Dancheva, O.; Kublikova, T.; Karpenko, Yu.; Osichka, O.; Yasynska, S.; Piskun, O.; Volchek, R.; Moskalyuk, H.; Anokhina, K.; Zvarych, L.; Kyzyltau, B.
2022Місце готельних мереж на світовому ринку готельних послугНєчева, Н.В.; Шикіна, О.В.; Niecheva, N.; Shykina, O.
2022Сучасні реалії розвитку бальнеологічного туризму в ЗакарпаттіГаласюк, С.С.; Філюк, В.В.; Galasyuk, S.; Filyuk, V.
2023Реалії розвитку ресторанного бізнесу України під час війниГаласюк, С.С.; Кертичак, Ю.Ю.; Galasyuk, S.; Kertichak, Yu.
2023Концептуальні підходи до визначення терміну «лікувально-оздоровчий туризм»Галасюк, С.С.; Galasyuk, S.
2022Готельний продукт та його складові: термінологічні уточнення і практичне застосуванняГаласюк, С.С.; Galasyuk, S.
2022Вплив придорожньої та туристичної інфраструктури на розвиток автотуризму в УкраїніГаласюк, С.С.; Galasyuk, S.
2023Бальнеологічний туризм: сутність, ознаки та чинники розвиткуГаласюк, С.С.; Galasyuk, S.
2022Аналіз конкурентних позицій бальнеологічних санаторіїв Закарпатської областіГаласюк, С.С.; Філюк, В.В.; Galasyuk, S.; Filyuk, V.
2022Автотуризм в Україні: особливості, переваги, проблеми і перспективи розвиткуГаласюк, С.С.; Galasyuk, S.
2022Organizational and economic aspects of ethnic restaurants’ functionsGalasyuk, S.; Le Tran Bao Ngoc; Галасюк, С.С.; Le Tran Bao Ngoc
2023Застосування Coursera та Prometheus як інструмент реалізації неформальної освітиШикіна, О.В.
2023Особливості мотивації студентів до навчанняНєчева, Н.В.; Niecheva, N.
2023Навчальне підприємництво в туристичній освіті: проблеми та перспективи розвиткуМартинова, Н.С.; Martynova, N.
2023Розвиток людського потенціалу – найактуальніше завдання вищої освітиЛебедєв, І.В.; Lebediev, I.
2023Навчально-виробничий готельно-ресторанний комплекс ОНЕУ як складова практико-орієнтованого навчання здобувачів освіти зіспеціальностей «Туризм» та «Готельно-ресторанна справа»Давиденко, І.В.; Козловський, Р.С.
2023Міждисциплінарний підхід до формування професійних компетенцій при викладанні фахових дисциплінБедрадіна, Г.К.; Нездоймінов, С.Г.; Bedradina, G.; Nezdoyminov, S.
2022Вплив пандемії COVID-19 на міжнародні готельні мережіШикіна, О.В.; Shykina, O.
2021Основні вимоги щодо якості та безпечності молочної продукціїКунділовська, Т.А.; Kundilovskaya, T.
2022Деякі аспекти товарознавчої експертизи шкіряних сумокКунділовська, Т.А.; Kundilovskaya, T.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 101 до 120 з 938