Центр заочної та вечірньої форм навчання* : [1175] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 181 до 200 з 1175
Попередній переглядДата випускуНазваАвтор(и)
2024Розробка програми підтримки підприємницького середовища Теплицької територіальної громадиБившева, В.В.
2024Організація маркетингової діяльності підприємств готельного господарства (на прикладі готельно-відпочинкового комплексу «Вежа Ведмежа»Шулепова, С.О.
2024Гастрономічний досвід у кондитерській справі: дослідження сучасних тенденцій та споживчих перевагЦушко, Г.О.
2024Удосконалення маркетингової діяльності на підприємствах ресторанного господарства (на прикладі ТОВ «Україна»)Цибульська, О.А.
2024Функціонування міжнародних готельних мереж в УкраїніФедорук, К.А.
2024Шляхи підвищення якості послуг в готелі «Дерібас»Таборовська, О.О.
2024Сучасні тенденції розвитку готельних мереж в Україні в контексті корпоративної соціальної відповідальностіСидоркіна, А.О.
2024Дослідження перспективи розвитку ресторанної мережі «Incognito coffee club»Павлова, Ю.О.
2024Функціонування міжнародних готельних мереж в Україні (на прикладі готелю «Radisson Blu Hotel Kyiv City Centre»)Оліферчук, Є.О.
2024Розвиток європейського ринку готельних послугМісаїл, О.О.
2024Дослідження економічної доцільності створення підприємства ресторанного бізнесуМедведєва, А.К.
2024Оцінка якості надання готельних послуг в умовах роботи закладів розміщення туристів на засадах франчайзингу ( на прикладі групи готелів мережі "Marriott International")Мартинюк, Я.В.
2024Маркетингові комунікації підприємства готельного господарстваЛаврішко, А.І.
2024Підвищення ефективності функціонування закладу ресторанного господарства шляхом впровадження кейтерингових послугКримська, Г.В.
2024Удосконалення організації надання рекреаційно-оздоровчих послуг в готелях (на прикладі готелю «Немо»)Константинова, А.В.
2024Напрями підвищення соціальної відповідальності суб’єктів готельно-ресторанного бізнесу (на прикладі ресторану «Хаджибей»)Колєдіна, Д.Н.
2024Моніторинг світового ринку готельних послугЗагарій, Є.С.
2024Соціально-економічні чинники розвитку підприємств готельного господарства в регіоні (на прикладі Закарпатської області)Довбиш, Д.А.
2024Удосконалення надання послуг готельного господарства (на прикладі готелю «Україна»)Димитрієва, А.А.
2024Перспективи розвитку аквателiв УкраїнiДацюк, О.В.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 181 до 200 з 1175