Центр заочної та вечірньої форм навчання*
: [1175]
Головна сторінка зібрання
Перегляд статистики
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 181 до 200 з 1175
Попередній перегляд | Дата випуску | Назва | Автор(и) |
| 2024 | Розробка програми підтримки підприємницького середовища Теплицької територіальної громади | Бившева, В.В. |
| 2024 | Організація маркетингової діяльності підприємств готельного господарства (на прикладі готельно-відпочинкового комплексу «Вежа Ведмежа» | Шулепова, С.О. |
| 2024 | Гастрономічний досвід у кондитерській справі: дослідження сучасних тенденцій та споживчих переваг | Цушко, Г.О. |
| 2024 | Удосконалення маркетингової діяльності на підприємствах ресторанного господарства (на прикладі ТОВ «Україна») | Цибульська, О.А. |
| 2024 | Функціонування міжнародних готельних мереж в Україні | Федорук, К.А. |
| 2024 | Шляхи підвищення якості послуг в готелі «Дерібас» | Таборовська, О.О. |
| 2024 | Сучасні тенденції розвитку готельних мереж в Україні в контексті корпоративної соціальної відповідальності | Сидоркіна, А.О. |
| 2024 | Дослідження перспективи розвитку ресторанної мережі «Incognito coffee club» | Павлова, Ю.О. |
| 2024 | Функціонування міжнародних готельних мереж в Україні (на прикладі готелю «Radisson Blu Hotel Kyiv City Centre») | Оліферчук, Є.О. |
| 2024 | Розвиток європейського ринку готельних послуг | Місаїл, О.О. |
| 2024 | Дослідження економічної доцільності створення підприємства ресторанного бізнесу | Медведєва, А.К. |
| 2024 | Оцінка якості надання готельних послуг в умовах роботи закладів розміщення туристів на засадах франчайзингу ( на прикладі групи готелів мережі "Marriott International") | Мартинюк, Я.В. |
| 2024 | Маркетингові комунікації підприємства готельного господарства | Лаврішко, А.І. |
| 2024 | Підвищення ефективності функціонування закладу ресторанного господарства шляхом впровадження кейтерингових послуг | Кримська, Г.В. |
| 2024 | Удосконалення організації надання рекреаційно-оздоровчих послуг в готелях (на прикладі готелю «Немо») | Константинова, А.В. |
| 2024 | Напрями підвищення соціальної відповідальності суб’єктів готельно-ресторанного бізнесу (на прикладі ресторану «Хаджибей») | Колєдіна, Д.Н. |
| 2024 | Моніторинг світового ринку готельних послуг | Загарій, Є.С. |
| 2024 | Соціально-економічні чинники розвитку підприємств готельного господарства в регіоні (на прикладі Закарпатської області) | Довбиш, Д.А. |
| 2024 | Удосконалення надання послуг готельного господарства (на прикладі готелю «Україна») | Димитрієва, А.А. |
| 2024 | Перспективи розвитку аквателiв Українi | Дацюк, О.В. |
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 181 до 200 з 1175