Перегляд зібрання за групою - Теми safety

Перейти до: 0-9 А Б В Г Ґ Д Е Є Ж З И І Ї К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я Ь | Э Ё Ъ Ы
                A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 14 із 14
Попередній переглядДата випускуНазваАвтор(и)
2013Modern challenges to the health and safety at work in BulgariaRumen Kalchev
2021Актуальні питання експертизи м’яса птиціКунділовська, Т.А.; Kundilovska, T.
2018Безпека в концепції людського розвиткуОльвінська, Ю.О.; Ольвинская, Ю.О.; Olvinskaya, Y.
2018Діяльність комерційного банку на ринку платіжних картокНітенко, А.О.
2020Експертна оцінка безпечності енергетичних напоївКунділовська, Т.А.; Соколовська, І.М.; Kundilovska, T.; Sokolovska, I.
2018Експертна оцінка якості та безпечності зерна пшениці як об'єкту експортно-імпортного товарообігу (за матеріалами ТОВ «Котекна Україна Лімітед»)Манукян, Н.Л.
2018Забезпечення еколого-економічної безпеки на фумігаційних підприємствахЧубенко, М.О.
2013Концептуальні основи формування системи безпеки банківської діяльностіКоваленко, В.В.; Коваленко, В.В.; Kovalenko, V.
2023Круп’яні вироби як чинник продовольчої безпеки в умовах воєнного стануСоколовська, І.М.; Кунділовська, Т.А.; Sokolovska, I.; Kundilovska, T.
2021Основні вимоги щодо якості та безпечності молочної продукціїКунділовська, Т.А.; Kundilovskaya, T.
2017Розробка програми створення системи керування безпечністю при виробництві продукції із сурімі на основі концепції ХАССП (за матеріалами підприємства ТОВ «Аквафрост»)Морозюк, А.А.
2017Чинники формування споживних властивостей та експертиза якості та безпечності соусів майонезнихЧабан, Н.Є.
2021Щодо якості та безпечності парфумерних товарівСоколовська, І.М.; Sokolovska, I.
2020Ідентифікація лаків для волосся при проведенні товарознавчої експертизиКунділовська, Т.А.; Соколовська, І.М.; Kundilovska, T.; Sokolovska, I.