Перегляд зібрання за групою - Теми safety
Результати 1 до 14 із 14
Попередній перегляд | Дата випуску | Назва | Автор(и) |
| 2013 | Modern challenges to the health and safety at work in Bulgaria | Rumen Kalchev |
| 2021 | Актуальні питання експертизи м’яса птиці | Кунділовська, Т.А.; Kundilovska, T. |
| 2018 | Безпека в концепції людського розвитку | Ольвінська, Ю.О.; Ольвинская, Ю.О.; Olvinskaya, Y. |
| 2018 | Діяльність комерційного банку на ринку платіжних карток | Нітенко, А.О. |
| 2020 | Експертна оцінка безпечності енергетичних напоїв | Кунділовська, Т.А.; Соколовська, І.М.; Kundilovska, T.; Sokolovska, I. |
| 2018 | Експертна оцінка якості та безпечності зерна пшениці як об'єкту експортно-імпортного товарообігу (за матеріалами ТОВ «Котекна Україна Лімітед») | Манукян, Н.Л. |
| 2018 | Забезпечення еколого-економічної безпеки на фумігаційних підприємствах | Чубенко, М.О. |
| 2013 | Концептуальні основи формування системи безпеки банківської діяльності | Коваленко, В.В.; Коваленко, В.В.; Kovalenko, V. |
| 2023 | Круп’яні вироби як чинник продовольчої безпеки в умовах воєнного стану | Соколовська, І.М.; Кунділовська, Т.А.; Sokolovska, I.; Kundilovska, T. |
| 2021 | Основні вимоги щодо якості та безпечності молочної продукції | Кунділовська, Т.А.; Kundilovskaya, T. |
| 2017 | Розробка програми створення системи керування безпечністю при виробництві продукції із сурімі на основі концепції ХАССП (за матеріалами підприємства ТОВ «Аквафрост») | Морозюк, А.А. |
| 2017 | Чинники формування споживних властивостей та експертиза якості та безпечності соусів майонезних | Чабан, Н.Є. |
| 2021 | Щодо якості та безпечності парфумерних товарів | Соколовська, І.М.; Sokolovska, I. |
| 2020 | Ідентифікація лаків для волосся при проведенні товарознавчої експертизи | Кунділовська, Т.А.; Соколовська, І.М.; Kundilovska, T.; Sokolovska, I. |