Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу : [938] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 161 до 180 з 938
Попередній переглядДата випускуНазваАвтор(и)
2021Специфіка управління запасами в закладах ресторанного господарстваЄгупова, І.М.; Єгупов, Ю.А.; Yegupova, I.; Yegupov, Y.
2021Сучасні напрями діджиталізації сфери туризмуДавиденко, І.В.; Davydenko, I.
2021Особливості інноваційної діяльності в ресторанному бізнесі в період світової кризиБедрадіна, Г.К.; Bedradina, G.
2021Особливості поєднання процесного і функціонального підходів до формування виробничої програми підприємстваЄгупов, Ю.А.; Yegupov, Y.; Єгупова, І.М.; Yegupova, I.
2021Соціально-економічні наслідки впливу пандемії на стан безробіття в УкраїніДаниліна, С.О.; Коцюрубенко, Г.М.; Шикіна, О.В.; Danilyna, S.; Kotsіurubenko, G.; Shykina, O.
2021Optimization modeling of business processes of engineering service enterprises in the national economyTrachenko, L.; Lazorenko, L.; Maslennikov, Ye.; Hrinchenko, Yu.; Arsawan, I.W.E.; Koval, V.; Траченко, Л.А.
2020Особливості розвитку форм державно-приватного партнерства в індустрії туризму в УкраїніМартинова, Н.С.; Назаренко, О.В.; Martynova, N.; Nazarenko, O.
2021Минуле, Сучасне, МайбутнєОдеський національний економічний університет
2021Positioning of Regional Rural Tourism Market in the Southern UkraineIaromenko, S.; Niecheva, N.; Ярьоменко, С.Г.; Нєчева, Н.В.
2021Туристичний та готельно-ресторанний бізнес: світовий досвід та перспективи розвитку для УкраїниДавиденко, І.В.; Галасюк, С.С.; Нездоймінов, С.Г.; Шикіна, О.В.; Лебедєв, І.В.; Михайлюк, О.Л.; Герасименко, В.Г.; Ярьоменко, С.Г.; Бедрадіна, Г.К.; Davydenko, I.; Galasyuk, S.; Nezdoyminov, S.; Shykina, O.; Lebedev, I.; Mykhailyuk, O.; Gerasymenko, V.; Iaromenko, S.; Bedradina, A.
2021Розвиток сталого туризму: виклики і можливості для туристичного та готельно-ресторанного бізнесуДавиденко, І.В.; Галасюк, С.С.; Нездоймінов, С.Г.; Шикіна, О.В.; Лебедєв, І.В.; Михайлюк, О.Л.; Герасименко, В.Г.; Ярьоменко, С.Г.; Бедрадіна, Г.К.; Davydenko, I.; Galasyuk, S.; Nezdoyminov, S.; Shykina, O.; Lebedev, I.; Mykhailyuk, O.; Gerasymenko, V.; Iaromenko, S.; Bedradina, A.
2021Управлінські механізми сталого розвитку туризму (на прикладі країн ЄС)Ремігайло, І.Ю.
2021Економічні механізми і нормативно-правові механізми стійкого розвитку туризмуМартинова, Н.С.
2021Перспективи формування «Туристичного кластера Вилково»Бедрадіна, Г.К.
2021Існуючі і перспективні кластери туристичної сфери країниНечєва, Н.В.
2021Напрями кластерної політики державиКозловський, Р.С.
2021Порівняльний аналіз розвитку ресторанного бізнесу в УкраїніЄгупова, І.М.
2021Експертний аналіз Інтернет-сайтів тур фірм як метод покращання їх економічної діяльностіНазаренко, О.В.
2021Актуальні зміни в оподаткуванні підприємств туристичної сфериПавлоцький, В.Я.
2021Нормативно-прaвова база регулювання лікувально-оздоровчого туризму в Україні і країнах ЄСЯрьоменко, С.Г.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 161 до 180 з 938