Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 141 до 160 з 938
Попередній перегляд | Дата випуску | Назва | Автор(и) |
| 2021 | Наслідки впливу пандемії на розвиток готельного господарства Одеської області | Шикіна, О.В.; Shykina, O. |
| 2021 | Основні вимоги щодо якості текстильних товарів | Соколовька, І.М.; Кунділовська, Т.А.; Sokolovska, I.; Kundilovska, T. |
| 2021 | Виконання Програми «Цілі сталого розвитку України»: результати і завдання | Лебедєв, І.В.; Lebediev, I. |
| 2021 | Актуальні питання експертизи м’яса птиці | Кунділовська, Т.А.; Kundilovska, T. |
| 2021 | Маркування виноградних вин як критерій їх ідентифікації | Кунділовська, Т.А.; Kundilovska, T. |
| 2020 | Інноваційні підходи до товарознавчої експертизи какао-порошку | Кунділовська, Т.А.; Соколовька, І.М.; Kundilovska, T.; Sokolovska, I. |
| 2020 | Особливості проведення товарознавчої експертизи шкіряних сумок | Соколовька, І.М.; Кунділовська, Т.А.; Sokolovska, I.; Kundilovska, T. |
| 2021 | Пріоритети маркетингових стратегій розвитку п’ятизіркових готелів України | Михайлюк, О.Л.; Mykhailiuk, O. |
| 2020 | Перспективи розвитку гастрономічного туризму в Україні | Михайлюк, О.Л.; Mykhailiuk, O. |
| 2021 | Наслідки впливу пандемії на розвиток готельного господарства України | Шикіна, О.В.; Shykina, O. |
| 2020 | Optimization of the tourist route by solving the problem of a salesman | Shinkarenko, V.; Nezdoyminov, S.; Galasyuk, S.; Шинкаренко, В.М.; Нездоймінов, С.Г.; Галасюк, С.С. |
| 2021 | Methodological basis for the examination of perfumery products | Zakharchuk, V.; Kundilovskaya, T.; Захарчук, В.Г.; Кунділовська, Т.А. |
| 2021 | Ergonomic design as a component of optimizing the work of a restaurant enterprise | Zakharchuk, V.; Захарчук, В.Г. |
| 2021 | Роль сувенірної продукції в туристичній діяльності | Ярьоменко, С.Г.; Нєчева, Н.В.; Iaromenko, S.; Niecheva, N. |
| 2021 | Структура категоризованих готелів україни після відновлення роботи комісії з категоризації | Шикіна, О.В.; Ярьоменко, С.Г.; Shykina, O.; Iaromenko, S. |
| 2021 | Територіально-виробнича кооперація у сфері гастрономічного туризму | Нездоймінов, С.Г.; Корнея, С.; Nezdoyminov, S.; Cornea, S. |
| 2021 | Впровадження agile-методів у сфері туризму та horeca | Назаренко, О.В.; Nazarenko, O. |
| 2021 | Впровадження інструментів просування в маркетинговій політиці підприємств ресторанного господарства Одеської області | Михайлюк, О.Л.; Mykhailiuk, O. |
| 2021 | Перспективи розвитку активних видів туризму в Одеському регіоні | Мартинова, Н.С.; Martynova, N. |
| 2021 | Рекреація і туризм як фактори розвитку людського потенціалу | Лебедєв, І.В.; Lebedyev, I. |
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 141 до 160 з 938