Кафедра туристичного та готельно-ресторанного бізнесу : [938] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 141 до 160 з 938
Попередній переглядДата випускуНазваАвтор(и)
2021Наслідки впливу пандемії на розвиток готельного господарства Одеської областіШикіна, О.В.; Shykina, O.
2021Основні вимоги щодо якості текстильних товарівСоколовька, І.М.; Кунділовська, Т.А.; Sokolovska, I.; Kundilovska, T.
2021Виконання Програми «Цілі сталого розвитку України»: результати і завданняЛебедєв, І.В.; Lebediev, I.
2021Актуальні питання експертизи м’яса птиціКунділовська, Т.А.; Kundilovska, T.
2021Маркування виноградних вин як критерій їх ідентифікаціїКунділовська, Т.А.; Kundilovska, T.
2020Інноваційні підходи до товарознавчої експертизи какао-порошкуКунділовська, Т.А.; Соколовька, І.М.; Kundilovska, T.; Sokolovska, I.
2020Особливості проведення товарознавчої експертизи шкіряних сумокСоколовька, І.М.; Кунділовська, Т.А.; Sokolovska, I.; Kundilovska, T.
2021Пріоритети маркетингових стратегій розвитку п’ятизіркових готелів УкраїниМихайлюк, О.Л.; Mykhailiuk, O.
2020Перспективи розвитку гастрономічного туризму в УкраїніМихайлюк, О.Л.; Mykhailiuk, O.
2021Наслідки впливу пандемії на розвиток готельного господарства УкраїниШикіна, О.В.; Shykina, O.
2020Optimization of the tourist route by solving the problem of a salesmanShinkarenko, V.; Nezdoyminov, S.; Galasyuk, S.; Шинкаренко, В.М.; Нездоймінов, С.Г.; Галасюк, С.С.
2021Methodological basis for the examination of perfumery productsZakharchuk, V.; Kundilovskaya, T.; Захарчук, В.Г.; Кунділовська, Т.А.
2021Ergonomic design as a component of optimizing the work of a restaurant enterpriseZakharchuk, V.; Захарчук, В.Г.
2021Роль сувенірної продукції в туристичній діяльностіЯрьоменко, С.Г.; Нєчева, Н.В.; Iaromenko, S.; Niecheva, N.
2021Структура категоризованих готелів україни після відновлення роботи комісії з категоризаціїШикіна, О.В.; Ярьоменко, С.Г.; Shykina, O.; Iaromenko, S.
2021Територіально-виробнича кооперація у сфері гастрономічного туризмуНездоймінов, С.Г.; Корнея, С.; Nezdoyminov, S.; Cornea, S.
2021Впровадження agile-методів у сфері туризму та horecaНазаренко, О.В.; Nazarenko, O.
2021Впровадження інструментів просування в маркетинговій політиці підприємств ресторанного господарства Одеської областіМихайлюк, О.Л.; Mykhailiuk, O.
2021Перспективи розвитку активних видів туризму в Одеському регіоніМартинова, Н.С.; Martynova, N.
2021Рекреація і туризм як фактори розвитку людського потенціалуЛебедєв, І.В.; Lebedyev, I.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 141 до 160 з 938