Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 301 до 320 з 938
Попередній перегляд | Дата випуску | Назва | Автор(и) |
| 2020 | Тенденції розвитку туристичного ринку Швейцарії | Галасюк, С.С.; Galasyuk, S. |
| 2020 | Франція як світовий лідер з в’їзного туристопотоку | Галасюк, С.С.; Galasyuk, S. |
| 2020 | Особливості організації діяльності туристичних фірм у Німеччині | ; Галасюк, С.С.; Galasyuk, S. |
| 2019 | Дослідження стану музейного господарства в Україні | Шикіна, О.В.; Нєчева, Н.В.; Shykina, O.; Niecheva, N. |
| 2020 | Діяльність профільного міністерства Японії щодо збільшення в’їзного туристопотоку | Галасюк, С.С.; Galasyuk, S. |
| 2019 | Аналіз сучасного стану музейної справи України | Шикіна, О.В.; Нєчева, Н.В.; Shykina, O.; Niecheva, N. |
| 2019 | Дослідження функціонування міжнародної готельної мережі «Marriott» | Шикіна, О.В.; Shykina, O. |
| 2019 | Державне регулювання туризму в країнах Європейського Союзу | Лебедєв, І.В.; Lebedyev, I. |
| 2014 | Корпоративна соціальна відповідальність у контексті впровадження концепції гідної праці | Лебедєв, І.В.; Lebedyev, I. |
| 2019 | Сучасні реалії розвитку кавового бізнесу в Україні | Галасюк, С.С.; Galasyuk, S. |
| 2019 | Про доцільність застосування терміна «заклад готельного господарства» | Галасюк, С.С.; Galasyuk, S. |
| 2019 | Основні формати створення кав’ярень в умовах сьогодення | Галасюк, С.С.; Galasyuk, S. |
| 2019 | Дослідження особливостей функціонування мережевих та авторських кав’ярень | Галасюк, С.С.; Galasyuk, S. |
| 2019 | Аналіз розвитку готельного бізнесу в міських поселеннях Одеської області | Галасюк, С.С.; Galasyuk, S. |
| 2019 | Wooden sacral architecture as an object of cultural tourism in Ukraine | Iaromenko, S.; Shykina, O.; Niecheva, N.; Ярьоменко, С.Г.; Шикіна, О.В.; Нєчева, Н.В. |
| 2019 | Стратегічні підходи до розвитку підприємств готельного бізнесу | Нездоймінов, С.Г.; Nezdoyminov, S. |
| 2019 | Проблеми екологізації та напрями розвитку немасових видів туризму на сільських територіях України | Нездоймінов, С.Г.; Nezdoyminov, S. |
| 2019 | Розробка системи дескрипторів для ідентифікації кондитерських виробів | Кунділовська, Т.А.; Соколовська, І.М.; Kundilovska, T.; Sokolovska, I. |
| 2019 | Оцінка відповідності та ідентифікація макаронних виробів | Кунділовська, Т.А.; Kundilovska, T. |
| 2019 | Сучасний стан готельного сектору країн Європи | Шикіна, О.В.; Shykina, O. |
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 301 до 320 з 938