Пошук


Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 3931-3940 зі 4158.
Знайдені матеріали:
Попередній переглядДата випускуНазваАвтор(и)
2024Удосконалення процесу ціноутворення у кав’ярнях (на прикладі ТОВ «Арома Кава»)Власов, В.Д.
2024Шляхи підвищення якості послуг на підприємстві готельного господарства (на прикладі готелю «Дерибас»)Осітковська, П.О.
2024Шляхи збільшення прибутку на підприємстві готельного господарства (на прикладі готелю «Дерибас»)Шеремета, М.В.
2024Організація маркетингової діяльності підприємств готельного господарства (на прикладі ТОВ «Готельний комплекс «Аркадія»)Снежинська, Д.В.
2024Удосконалення організації обслуговування в курортних готелях (на прикладі готелю Немо)Демчук, М.В.
2024Шляхи удосконалення менеджменту готельної анімації у «Atlantic»Косаренко, А.О.
2024Шляхи підвищення ефективності функціонування підприємств ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Avenue 25»)Колчаг, К.І.
2024Моніторинг світового ринку готельних послугНевечеря, Г.С.
2024Удосконалення управління персоналом ресторануНгуен, Чієу Лонг
2024Статистичне дослідження кон’юнктури ринку споживчих товарів в УкраїніСтупницький, Б.О.