Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 761 до 780 з 873
Попередній перегляд | Дата випуску | Назва | Автор(и) |
| 2018 | Удосконалення стилів та методів керівництва персоналом на підприємстві ТОВ «Телекарт-Прилад» | Лучкіна, А.А. |
| 2018 | Продуктивність праці та її вплив на ефективність діяльності підприємства (на прикладі ТОВ «Цемент») | Лобко, Д.С. |
| 2018 | Фактори сучасної трансформації мотивів працівників та підвищення ролі нематеріальної мотивації | Кучук, А.О. |
| 2018 | Шляхи підвищення ефективності управління персоналом | Костова, А.Ю. |
| 2018 | Організація оцінювання персоналу та її удосконалення» (на прикладі ТОВ «Телекарт-Прилад») | Даниско, Ю.І. |
| 2018 | Інвестування у персонал організації та його ефективність | Герасимова, О.С. |
| 2018 | Мотивація як складова управління персоналом та чинник формування конкурентних переваг на підприємстві ТОВ «ВіДі Пальміра» | Бурлакова, М.О. |
| 2018 | Шляхи поліпшення соціально-психологічного клімату в організації | Адамович, В.О. |
| 2018 | Шляхи підвищення якості послуг підприємств готельного господарства | Шаламай, Т.О. |
| 2018 | Підвищення якості менеджменту на підприємстві ресторанного господарства | Чорноіваник, В.В. |
| 2018 | Шляхи упровадження нових послуг на підприємстві ресторанного господарства | Торжинська, Ю.В. |
| 2018 | Організаційно-економічні основи функціонування бізнес-готелів | Січкарук, І.О. |
| 2018 | Методично-організаційні засади використання маркетингових досліджень у діяльності ресторанного закладу | Решетник, К.С. |
| 2018 | Перспективи розвитку концептуальних готелів на світовому ринку готельного господарства | Полунін, Д.Д. |
| 2018 | Удосконалення рекламної діяльності в ресторані «Центральна Усадьба» | Недолуженко, К.К. |
| 2018 | Удосконалення якості послуг на підприємствах готельного господарства | Мацканюк, М.В. |
| 2018 | Мотивація оплати праці в закладі ресторанного господарства | Майстренко, Д.О. |
| 2018 | Маркетингові та організаційні аспекти розробки бізнес-плану створення закладу ресторанного господарства | Лещенко, Г.С. |
| 2018 | Шляхи підвищення якості послуг на підприємстві готельного господарства | Іванова, В.І. |
| 2018 | Удосконалення надання додаткових послуг у готельному господарстві | Журилов, В.К. |
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 761 до 780 з 873