Факультет міжнародної економіки* : [873] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 761 до 780 з 873
Попередній переглядДата випускуНазваАвтор(и)
2018Удосконалення стилів та методів керівництва персоналом на підприємстві ТОВ «Телекарт-Прилад»Лучкіна, А.А.
2018Продуктивність праці та її вплив на ефективність діяльності підприємства (на прикладі ТОВ «Цемент»)Лобко, Д.С.
2018Фактори сучасної трансформації мотивів працівників та підвищення ролі нематеріальної мотиваціїКучук, А.О.
2018Шляхи підвищення ефективності управління персоналомКостова, А.Ю.
2018Організація оцінювання персоналу та її удосконалення» (на прикладі ТОВ «Телекарт-Прилад»)Даниско, Ю.І.
2018Інвестування у персонал організації та його ефективністьГерасимова, О.С.
2018Мотивація як складова управління персоналом та чинник формування конкурентних переваг на підприємстві ТОВ «ВіДі Пальміра»Бурлакова, М.О.
2018Шляхи поліпшення соціально-психологічного клімату в організаціїАдамович, В.О.
2018Шляхи підвищення якості послуг підприємств готельного господарстваШаламай, Т.О.
2018Підвищення якості менеджменту на підприємстві ресторанного господарстваЧорноіваник, В.В.
2018Шляхи упровадження нових послуг на підприємстві ресторанного господарстваТоржинська, Ю.В.
2018Організаційно-економічні основи функціонування бізнес-готелівСічкарук, І.О.
2018Методично-організаційні засади використання маркетингових досліджень у діяльності ресторанного закладуРешетник, К.С.
2018Перспективи розвитку концептуальних готелів на світовому ринку готельного господарстваПолунін, Д.Д.
2018Удосконалення рекламної діяльності в ресторані «Центральна Усадьба»Недолуженко, К.К.
2018Удосконалення якості послуг на підприємствах готельного господарстваМацканюк, М.В.
2018Мотивація оплати праці в закладі ресторанного господарстваМайстренко, Д.О.
2018Маркетингові та організаційні аспекти розробки бізнес-плану створення закладу ресторанного господарстваЛещенко, Г.С.
2018Шляхи підвищення якості послуг на підприємстві готельного господарстваІванова, В.І.
2018Удосконалення надання додаткових послуг у готельному господарствіЖурилов, В.К.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 761 до 780 з 873