Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 341 до 360 з 424
Попередній перегляд | Дата випуску | Назва | Автор(и) |
| 2017 | Чинники формування споживних властивостей та експертиза якості та безпечності соусів майонезних | Чабан, Н.Є. |
| 2017 | Експертне оцінювання продуктів спортивного харчування, представленого на ринку м. Одеси | Сабанчук, С.Б. |
| 2017 | Розробка програми створення системи керування безпечністю при виробництві продукції із сурімі на основі концепції ХАССП (за матеріалами підприємства ТОВ «Аквафрост») | Морозюк, А.А. |
| 2017 | Розробка методології впровадження системи менеджменту якості інжинірингового підприємства за версією стандарту ISO 9001:2015 | Манастирли, М.М. |
| 2017 | Товарознавча характеристика сучасного асортименту та експертиза синтетичних мийних засобів | Захарчук, І.В. |
| 2017 | Експертне оцінювання якості надання послуг мобільного зв’язку | Бужилова, А.О. |
| 2017 | Маркетинг підприємств послуг на прикладі ТОВ "ПАЙН ХАУС ЛТД" | Трусь, Ю.О. |
| 2016 | Розробка стратегії маркетингу підприємства ТОВ «СІМ» | Морозова, І.Л. |
| 2016 | Розвиток комплексу маркетингу в умовах сучасної економіки | Єремєєв, О.О. |
| 2016 | Управління комплексом маркетингу на підприємстві харчової промисловості ПП «Ліберте» | Гріцкан, І.С. |
| 2016 | Банківський маркетинг ПАТ «ПроКредитБанк» | Гордієнко, Н.А. |
| 2016 | Интернет-маркетинг промышленных предприятий металлургической отрасли | Богатова, К.М. |
| 2016 | Управління рекламною діяльністю компанії «Автомобільний Дім Одеса» | Більдій, А.М. |
| 2016 | Підвищення ефективності мотивації персоналу (на прикладі ТОВ «Цемент») | Шарафмал, К.Ш. |
| 2016 | Формування мотивації персоналу підприємства як складова соціально-трудових відносин | Хлопецька, О.О. |
| 2016 | Управління адаптацією працівників в організації (на прикладі ПАТ «Одеський кабельний завод «Одескабель») | Радионова, І.О. |
| 2016 | Управління розвитком персоналу організації | Ковальчук, К.В. |
| 2016 | Стимулювання праці та його вплив на конкурентоспроможність персоналу (на прикладі ПАТ «Одесагаз») | Вандер, І.С. |
| 2016 | Управление организацией труда на предприятиях гостиничного хозяйства | Топал, А.В. |
| 2016 | Пути повышения эффективности деятельности гостиничного предприятия | Пєнкова, Т.О. |
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 341 до 360 з 424