Перегляд зібрання за групою - Теми safety

Перейти до: 0-9 А Б В Г Ґ Д Е Є Ж З И І Ї К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я Ь | Э Ё Ъ Ы
                A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 1 до 15 із 15
Попередній переглядДата випускуНазваАвтор(и)
2013Modern challenges to the health and safety at work in BulgariaRumen Kalchev
2021Актуальні питання експертизи м’яса птиціКунділовська, Т.А.; Kundilovska, T.
2018Безпека в концепції людського розвиткуОльвінська, Ю.О.; Ольвинская, Ю.О.; Olvinskaya, Y.
2018Діяльність комерційного банку на ринку платіжних картокНітенко, А.О.
2020Експертна оцінка безпечності енергетичних напоївКунділовська, Т.А.; Соколовська, І.М.; Kundilovska, T.; Sokolovska, I.
2018Експертна оцінка якості та безпечності зерна пшениці як об'єкту експортно-імпортного товарообігу (за матеріалами ТОВ «Котекна Україна Лімітед»)Манукян, Н.Л.
2018Забезпечення еколого-економічної безпеки на фумігаційних підприємствахЧубенко, М.О.
2013Концептуальні основи формування системи безпеки банківської діяльностіКоваленко, В.В.; Коваленко, В.В.; Kovalenko, V.
2023Круп’яні вироби як чинник продовольчої безпеки в умовах воєнного стануСоколовська, І.М.; Кунділовська, Т.А.; Sokolovska, I.; Kundilovska, T.
2021Основні вимоги щодо якості та безпечності молочної продукціїКунділовська, Т.А.; Kundilovskaya, T.
2017Розробка програми створення системи керування безпечністю при виробництві продукції із сурімі на основі концепції ХАССП (за матеріалами підприємства ТОВ «Аквафрост»)Морозюк, А.А.
2024Словник: довідкове видання з дисципліни «Товарознавство»Кунділовська, Т.А.; Kundilovskaya, T.
2017Чинники формування споживних властивостей та експертиза якості та безпечності соусів майонезнихЧабан, Н.Є.
2021Щодо якості та безпечності парфумерних товарівСоколовська, І.М.; Sokolovska, I.
2020Ідентифікація лаків для волосся при проведенні товарознавчої експертизиКунділовська, Т.А.; Соколовська, І.М.; Kundilovska, T.; Sokolovska, I.