Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 221 до 240 з 260
Попередній перегляд | Дата випуску | Назва | Автор(и) |
| 2023 | Шляхи підвищення ефективності функціонування готелю «Vele Rosse» | Островська, А. Б.; Ostrovska, A. |
| 2023 | Роль готельних мереж в світовій готельній індустрії | Носова, Г. А.; Nosova, G. |
| 2023 | Управління ціноутворенням на підприємствах ресторанного господарства | Нижня, Р.Р.; Nizhnya, R. |
| 2023 | Особливості управління підприємствами ресторанного господарства | Алексеєнко, С.В.; Alekseenko S. |
| 2023 | Особливості та перспективи розвитку туристичного бізнесу у воєнний та поствоєнний періоди | Невейкін, В.П.; Nevaykin, V. |
| 2023 | Ключові елементи обслуговування споживачів у закладах ресторанного господарства | Морозенко, К.О.; Morozenko K. |
| 2023 | Експертні методи оцінки якості надання послуг ресторанного господарства | Міхова, О.К.; Mikhova O. |
| 2023 | Чинники, що впливають на ефективність діяльності готельного підприємства | Маслова, Н.А.; Maslova, N. |
| 2023 | Роль мотивації персоналу на підприємствах готельного господарства | Марченко, К.Ю.; Marchenko, K. |
| 2023 | Світовий досвід розвитку молодіжного туризму та відпочинку | Лучанінова, В.О.; Luchaninova, V. |
| 2023 | Впровадження інтернет-технологій в маркетингову діяльність готельних підприємств в Україні | Луньова К. С.; Lunova K. |
| 2023 | Формування гастрономічного бренду туристичної дестинації на прикладі Одеської області | Лозінська, Т.І.; Lozinska, T. |
| 2023 | Значення природно-ресурсного потенціалу для розвитку туризму у Карпатському регіоні | Левенець, Ю.Ю.; Levenets, Yu. |
| 2023 | Особливості рекламної діяльності в закладах ресторанного господарства | Кузіна, К.П.; Kuzina, K. |
| 2023 | Розвиток франчайзингових відносин в туристичній діяльності | Круглова, А.С.; Kruglova, A. |
| 2023 | Специфіка функціонування ринку ресторанних послуг України та Волинської області | Коломієць, Д.В.; Kolomiets D. |
| 2023 | Різновиди ресторанів та ознаки їх класифікації | Кертичак, Ю.Ю.; Kertichak Yu. |
| 2023 | Сучасний стан та перспективи розвитку готельно-ресторанного бізнесу | Іщук, Д.А.; Ishchuk, D. |
| 2023 | Розробка програм з організації дозвілля у дитячому таборі | Іванчук, В.А.; Ivanchuk, V. |
| 2023 | Шляхи підвищення якості обслуговування на підприємстві ресторанного господарства | Іванова, Я.С.; Ivanova, Ya. |
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 221 до 240 з 260