Конференції здобувачів вищої освіти : [260] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 221 до 240 з 260
Попередній переглядДата випускуНазваАвтор(и)
2023Шляхи підвищення ефективності функціонування готелю «Vele Rosse»Островська, А. Б.; Ostrovska, A.
2023Роль готельних мереж в світовій готельній індустріїНосова, Г. А.; Nosova, G.
2023Управління ціноутворенням на підприємствах ресторанного господарстваНижня, Р.Р.; Nizhnya, R.
2023Особливості управління підприємствами ресторанного господарстваАлексеєнко, С.В.; Alekseenko S.
2023Особливості та перспективи розвитку туристичного бізнесу у воєнний та поствоєнний періодиНевейкін, В.П.; Nevaykin, V.
2023Ключові елементи обслуговування споживачів у закладах ресторанного господарстваМорозенко, К.О.; Morozenko K.
2023Експертні методи оцінки якості надання послуг ресторанного господарстваМіхова, О.К.; Mikhova O.
2023Чинники, що впливають на ефективність діяльності готельного підприємстваМаслова, Н.А.; Maslova, N.
2023Роль мотивації персоналу на підприємствах готельного господарстваМарченко, К.Ю.; Marchenko, K.
2023Світовий досвід розвитку молодіжного туризму та відпочинкуЛучанінова, В.О.; Luchaninova, V.
2023Впровадження інтернет-технологій в маркетингову діяльність готельних підприємств в УкраїніЛуньова К. С.; Lunova K.
2023Формування гастрономічного бренду туристичної дестинації на прикладі Одеської областіЛозінська, Т.І.; Lozinska, T.
2023Значення природно-ресурсного потенціалу для розвитку туризму у Карпатському регіоніЛевенець, Ю.Ю.; Levenets, Yu.
2023Особливості рекламної діяльності в закладах ресторанного господарстваКузіна, К.П.; Kuzina, K.
2023Розвиток франчайзингових відносин в туристичній діяльностіКруглова, А.С.; Kruglova, A.
2023Специфіка функціонування ринку ресторанних послуг України та Волинської областіКоломієць, Д.В.; Kolomiets D.
2023Різновиди ресторанів та ознаки їх класифікаціїКертичак, Ю.Ю.; Kertichak Yu.
2023Сучасний стан та перспективи розвитку готельно-ресторанного бізнесуІщук, Д.А.; Ishchuk, D.
2023Розробка програм з організації дозвілля у дитячому таборіІванчук, В.А.; Ivanchuk, V.
2023Шляхи підвищення якості обслуговування на підприємстві ресторанного господарстваІванова, Я.С.; Ivanova, Ya.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 221 до 240 з 260