Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 201 до 220 з 873
Попередній перегляд | Дата випуску | Назва | Автор(и) |
| 2023 | Шляхи цифровізації послуг підприємств сфери туризму на прикладі «Аккорд-тур» | Паламарчук, В.В. |
| 2023 | Формування та реалізація туристичного продукту внутрішнього туризму (на прикладі ПП «Ольвіа-турне») | Невейкін, В.П. |
| 2023 | Удосконалення маркетингової діяльності туристичної фірми «Давай поїдемо» | Мирза, Є.О. |
| 2023 | Шляхи удосконалення співпраці туристичних підприємств з курортними готелями (на прикладі студентського табору «Економіст») | Лучанінова, В.О. |
| 2023 | Формування гастрономічного бренду туристичної дестинації на прикладі Одеської області | Лозінська, Т.І. |
| 2023 | Організаційний механізм управління туристичними дестинаціями України | Ліптуга, М.І. |
| 2023 | Удосконалення комплексу маркетингу туристичного підприємства (на прикладі табору «Економіст») | Лисенко, А.В. |
| 2023 | Шляхи удосконалення господарської діяльності підприємств ресторанного господарства | Коломієць, Д.В. |
| 2023 | Удосконалення надання послуг підприємством ресторанного господарства | Іщук, Д.А. |
| 2023 | Розробка анімаційних програм для курортних закладів розміщення (на прикладі дитячого літнього табору «DEC Camp») | Іванчук, В.А. |
| 2023 | Шляхи підвищення якості обслуговування на підприємстві ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Avenue 25») | Іванова, Я.С. |
| 2023 | Шляхи підвищення ефективності діяльності туристичних підприємств у сфері молодіжного туризму (на прикладі ТОВ «ТУР ДЕ СВІТ) | Демидюк, О.В. |
| 2023 | Інтернет-маркетинг підприємств готельного господарства (на прикладі Ribas Hotels Group) | Данилова, В.О. |
| 2023 | Поліпшення якості надання готельних послуг( за матеріалами готелю «Карпатська Ружа») | Гудь, О.Ю. |
| 2023 | Особливості використання природно-ресурсного потенціалу регіону як фактору розвитку туризму (на прикладі Українського Придунав'я) | Голубенко, Ю.В. |
| 2023 | Підвищення ефективності менеджменту на підприємствах готельного господарства (на прикладі готелю Брістоль) | Головчук, М.О. |
| 2023 | Напрями удосконалення обслуговування в спеціалізованих закладах розміщення (на прикладі СТ «Економіст») | Герштман, Т. |
| 2023 | Інформаційні технології в маркетинговій діяльності підприємств ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Сегед») | Герасимов, В.К. |
| 2023 | Шляхи пiдвищення економiчної ефективностi туристичної дiяльностi у повоєнний перiод | Вискребець, В.О. |
| 2023 | Удосконалення маркетингової діяльності (на прикладі готелю «Центральний» м. Черкаси) | Васюта, А.В. |
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 201 до 220 з 873