Факультет міжнародної економіки* : [873] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 501 до 520 з 873
Попередній переглядДата випускуНазваАвтор(и)
2020Ways to improve the quality of services at the hotel industry (the example is hotel «IL Decameron»)Чабан, В.М.
2020Організація праці та підвищення якості обслуговування на підприємстві ресторанного господарстваЦаренко, А.В.
2020Шляхи збільшення прибутку на підприємстві готельного господарства (на прикладі готелю «Континенталь»)Франко, А.В.
2020Організація діяльності з просування послуг сфери гостинності міста Одеси (на прикладі КП «ТІЦ м. Одеси»)Підлісовська, Ю.П.
2020Удосконалення маркетингової діяльності на підприємствах ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Бернардацці»)Петрусевич, Т.В.
2020Маркетингові комунікації закладів ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Тавернетта»)Петросян, Д.А.
2020Шляхи підвищення ефективності функціонування готелів на прикладі готелю «Кадор»Остапюк, Д.М.
2020Планування діяльності підприємства готельного господарства на прикладі готелю «Айвазовський»Остапенко, Д.В.
2020Удосконалення системи управління персоналом на підприємстві ресторанного господарства (на прикладі кафе-бару «Monaco»)Олійник, Ю.О.
2020Розробка маркетингової стратегії підприємства (на прикладі ресторану «West Side»Нікора, А.О.
2020Дослідження поведінки споживачів послуг кав’ярень (на прикладі кав’ярень міста Ізмаїл)»Мартинова, Г.Д.
2020Сучасні тенденції розвитку засобів розміщення України на прикладі готелю «12 місяців»Лисецька, К.В.
2020Шляхи підвищення конкурентоспроможності підприємств ресторанного бізнесуКурява, Ю.В.
2020Удосконалення системи мотивації праці на підприємстві ресторанного господарства (на прикладі кіноресторану «Re’Lux»)Ковальова, К.В.
2020Управління конкурентоспроможністю підприємства готельного господарстваКірунець, В.В.
2020Мотивація та оплата праці персоналу в готеліКарачик, О.В.
2020Шляхи підвищення функціонування готелю (на прикладі готелю «Метро Хотел Апартментс»)Казанжи, О.Ф.
2020Удосконалення організаційної структури управління рестораномІваненко, Р.Р.
2020Маркетингові заходи інновацій на підприємстві ресторанного господарства ( на прикладі ресторану «Fog Factory»)Довженко, І.І.
2020Шляхи підвищення конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Le Grill»)До Данг Кіеу Чінь
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 501 до 520 з 873