Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 501 до 520 з 873
Попередній перегляд | Дата випуску | Назва | Автор(и) |
| 2020 | Ways to improve the quality of services at the hotel industry (the example is hotel «IL Decameron») | Чабан, В.М. |
| 2020 | Організація праці та підвищення якості обслуговування на підприємстві ресторанного господарства | Царенко, А.В. |
| 2020 | Шляхи збільшення прибутку на підприємстві готельного господарства (на прикладі готелю «Континенталь») | Франко, А.В. |
| 2020 | Організація діяльності з просування послуг сфери гостинності міста Одеси (на прикладі КП «ТІЦ м. Одеси») | Підлісовська, Ю.П. |
| 2020 | Удосконалення маркетингової діяльності на підприємствах ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Бернардацці») | Петрусевич, Т.В. |
| 2020 | Маркетингові комунікації закладів ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Тавернетта») | Петросян, Д.А. |
| 2020 | Шляхи підвищення ефективності функціонування готелів на прикладі готелю «Кадор» | Остапюк, Д.М. |
| 2020 | Планування діяльності підприємства готельного господарства на прикладі готелю «Айвазовський» | Остапенко, Д.В. |
| 2020 | Удосконалення системи управління персоналом на підприємстві ресторанного господарства (на прикладі кафе-бару «Monaco») | Олійник, Ю.О. |
| 2020 | Розробка маркетингової стратегії підприємства (на прикладі ресторану «West Side» | Нікора, А.О. |
| 2020 | Дослідження поведінки споживачів послуг кав’ярень (на прикладі кав’ярень міста Ізмаїл)» | Мартинова, Г.Д. |
| 2020 | Сучасні тенденції розвитку засобів розміщення України на прикладі готелю «12 місяців» | Лисецька, К.В. |
| 2020 | Шляхи підвищення конкурентоспроможності підприємств ресторанного бізнесу | Курява, Ю.В. |
| 2020 | Удосконалення системи мотивації праці на підприємстві ресторанного господарства (на прикладі кіноресторану «Re’Lux») | Ковальова, К.В. |
| 2020 | Управління конкурентоспроможністю підприємства готельного господарства | Кірунець, В.В. |
| 2020 | Мотивація та оплата праці персоналу в готелі | Карачик, О.В. |
| 2020 | Шляхи підвищення функціонування готелю (на прикладі готелю «Метро Хотел Апартментс») | Казанжи, О.Ф. |
| 2020 | Удосконалення організаційної структури управління рестораном | Іваненко, Р.Р. |
| 2020 | Маркетингові заходи інновацій на підприємстві ресторанного господарства ( на прикладі ресторану «Fog Factory») | Довженко, І.І. |
| 2020 | Шляхи підвищення конкурентоспроможності підприємств ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Le Grill») | До Данг Кіеу Чінь |
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 501 до 520 з 873