Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 521 до 540 з 873
Попередній перегляд | Дата випуску | Назва | Автор(и) |
| 2020 | Шляхи підвищення ефективності функціонування ресторанів (на прикладі ресторану «Pizza- Grill») | Гему, K.I. |
| 2020 | Шляхи удосконалення інформаційно-рекламної діяльності готелю на прикладі готелю «Айвазовський» | Вілюгіна, А.С. |
| 2020 | Рeзeрви пiдвищeння eфeктивнoстi викoристaння пeрсoнaлу ресторану «Vele Rosse» | Вигівський, В.В. |
| 2020 | Організація маркетингової діяльності підприємства (на прикладі ресторану «Дача» | Бановська, К.О. |
| 2020 | Європейський досвід для створення та розвитку туристичних кластерів в Україні | Козер, А.А. |
| 2020 | Екотуризм та екоготелі: перспективи розвитку в Україні | Юрченко, В.В. |
| 2020 | Послуги авіаційного пасажирського транспорту як складова туристичного продукту» ( на прикладі ТОВ « Селезньов Тур») | Шашкіна, О.О. |
| 2020 | Перспективи впровадження в Україні світового досвіду технологічних інновацій в сфері розвитку туризму | Чинська, Д.В. |
| 2020 | Управління розвитком франчайзингових відносин в туристичній індустрії України (на прикладі TUI турагентства). | Черленюк, В.Ю. |
| 2020 | Дослідження можливостей розвитку подієвого туризму в м. Одеса (на прикладі «Одеського міжнародного кінофестивалю») | Самбольська, Х.С. |
| 2020 | Шляхи підвищення взаємодії туристичних підприємств з транспортними організаціями на прикладі ТОВ «Вилкове-Пелікан-Тур» | Павлишина, М.В. |
| 2020 | Напрями удосконалення рекламної діяльності туристичної фірми «Фантазія Тревел» | Нгуєн Тхі Туєт Мінь |
| 2020 | Організація роботи туристичних підприємств на ринку ділового туризму на прикладі туристичної агенції «САМ» | Міцик, С.А. |
| 2020 | Підвищення якості обслуговування споживачів на туристичному підприємстві (на прикладі турфірми «Офіс туризму») | Мартинова, А.М. |
| 2020 | Удосконалення організації надання послуг у туристичних підприємствах на прикладі туристичного агенства "Форсаж-тур" | Малонога, А.А. |
| 2020 | Напрями вдосконалення діяльності бюро подорожей «Сім'я» по просуванню туристичних послуг | Кушніренко, В.О. |
| 2020 | Перспективи розвитку гастрономічного туризму у Одеському регіоні на прикладі туристичної фірми «Скарбниця мандрів» | Кривенко, А.І. |
| 2020 | Підвищення конкурентоспроможності турфірми «Час мандрувати » шляхом удосконалення маркетингу | Караван, Є.С. |
| 2020 | Перспективи впровадження в Україні світового досвіду розвитку сільського туризму і створення кластерів сільського туризму | Завгородня І.О., І.О. |
| 2020 | Напрями удосконалення маркетингової політики туристичного підприємства на прикладі туристичного агентства «ГАЛС» | Заборовець, В.О. |
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 521 до 540 з 873