Факультет міжнародної економіки* : [873] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 521 до 540 з 873
Попередній переглядДата випускуНазваАвтор(и)
2020Шляхи підвищення ефективності функціонування ресторанів (на прикладі ресторану «Pizza- Grill»)Гему, K.I.
2020Шляхи удосконалення інформаційно-рекламної діяльності готелю на прикладі готелю «Айвазовський»Вілюгіна, А.С.
2020Рeзeрви пiдвищeння eфeктивнoстi викoристaння пeрсoнaлу ресторану «Vele Rosse»Вигівський, В.В.
2020Організація маркетингової діяльності підприємства (на прикладі ресторану «Дача»Бановська, К.О.
2020Європейський досвід для створення та розвитку туристичних кластерів в УкраїніКозер, А.А.
2020Екотуризм та екоготелі: перспективи розвитку в УкраїніЮрченко, В.В.
2020Послуги авіаційного пасажирського транспорту як складова туристичного продукту» ( на прикладі ТОВ « Селезньов Тур»)Шашкіна, О.О.
2020Перспективи впровадження в Україні світового досвіду технологічних інновацій в сфері розвитку туризмуЧинська, Д.В.
2020Управління розвитком франчайзингових відносин в туристичній індустрії України (на прикладі TUI турагентства).Черленюк, В.Ю.
2020Дослідження можливостей розвитку подієвого туризму в м. Одеса (на прикладі «Одеського міжнародного кінофестивалю»)Самбольська, Х.С.
2020Шляхи підвищення взаємодії туристичних підприємств з транспортними організаціями на прикладі ТОВ «Вилкове-Пелікан-Тур»Павлишина, М.В.
2020Напрями удосконалення рекламної діяльності туристичної фірми «Фантазія Тревел»Нгуєн Тхі Туєт Мінь
2020Організація роботи туристичних підприємств на ринку ділового туризму на прикладі туристичної агенції «САМ»Міцик, С.А.
2020Підвищення якості обслуговування споживачів на туристичному підприємстві (на прикладі турфірми «Офіс туризму»)Мартинова, А.М.
2020Удосконалення організації надання послуг у туристичних підприємствах на прикладі туристичного агенства "Форсаж-тур"Малонога, А.А.
2020Напрями вдосконалення діяльності бюро подорожей «Сім'я» по просуванню туристичних послугКушніренко, В.О.
2020Перспективи розвитку гастрономічного туризму у Одеському регіоні на прикладі туристичної фірми «Скарбниця мандрів»Кривенко, А.І.
2020Підвищення конкурентоспроможності турфірми «Час мандрувати » шляхом удосконалення маркетингуКараван, Є.С.
2020Перспективи впровадження в Україні світового досвіду розвитку сільського туризму і створення кластерів сільського туризмуЗавгородня І.О., І.О.
2020Напрями удосконалення маркетингової політики туристичного підприємства на прикладі туристичного агентства «ГАЛС»Заборовець, В.О.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 521 до 540 з 873