Факультет міжнародної економіки* : [873] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 601 до 620 з 873
Попередній переглядДата випускуНазваАвтор(и)
2019Просування послуг «Mouzenidis Group» на міжнародному туристичному ринкуГригорьян, М.С.
2019Управління персоналом на туристичних підприємствахГаврилюк, Д.В.
2019Шляхи підвищення якості послуг підприємств готельного господарстваВініченко, А.В.
2019Рекламний менеджмент туристичного підприємстваБілецька, А.В.
2019Підвищення конкурентоспроможності ресторану шляхом удосконалення управління маркетингомЯворовська, А.С.
2019Шляхи підвищення якості послуг підприємств готельного господарстваХижняк, І.А.
2019Планування діяльності підприємства ресторанного господарстваФроленкова, М.О.
2019Маркетингові та організаційні аспекти розробки бізнес-плану кафе-кондитерської «Карамель»Стойка, Х.І.
2019Інструменти маркетингової діяльності готелю «Rose d'Opera Hotel ”Слизовська, А.О.
2019Шляхи підвищення ефективності функціонування готелівСахошко, Ю.П.
2019Мотивація оплати праці персоналу в готеліПанькова, А.С.
2019Мотивація оплати праці персоналу ресторануМіхайлова, А.А.
2019Маркетингові інструменти удосконалення діяльності ресторану «Сканді»Лухумаідзе, Т.Н.
2019Маркетингові та виробничі аспекти розробки бізнес-плану створення кейтерингової компаніїКузьмічова, К.А.
2019Підвищення конкурентоспроможності та визначення впливу зовнішнього середовища на ефективність управління рестораномКозак, А.В.
2019Шляхи підвищення ефективності господарської діяльності готельного комплексу «Аркадія»Княжковська, Г.О.
2019Маркетингові та виробничі аспекти розробки бізнес- плану створення ресторанного підприємстваКатренко, А.В.
2019Удосконалення рекламної діяльності підприємства ресторанного господарстваЗикіна, М.С.
2019Удосконалення системи управління персоналом готельного підприємства; Ель-Гадбан, С.М.
2019Організаційні засади функціонування концептуальних ресторанів м. ОдесиДівенко, Ю.І.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 601 до 620 з 873