Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 601 до 620 з 873
Попередній перегляд | Дата випуску | Назва | Автор(и) |
| 2019 | Просування послуг «Mouzenidis Group» на міжнародному туристичному ринку | Григорьян, М.С. |
| 2019 | Управління персоналом на туристичних підприємствах | Гаврилюк, Д.В. |
| 2019 | Шляхи підвищення якості послуг підприємств готельного господарства | Вініченко, А.В. |
| 2019 | Рекламний менеджмент туристичного підприємства | Білецька, А.В. |
| 2019 | Підвищення конкурентоспроможності ресторану шляхом удосконалення управління маркетингом | Яворовська, А.С. |
| 2019 | Шляхи підвищення якості послуг підприємств готельного господарства | Хижняк, І.А. |
| 2019 | Планування діяльності підприємства ресторанного господарства | Фроленкова, М.О. |
| 2019 | Маркетингові та організаційні аспекти розробки бізнес-плану кафе-кондитерської «Карамель» | Стойка, Х.І. |
| 2019 | Інструменти маркетингової діяльності готелю «Rose d'Opera Hotel ” | Слизовська, А.О. |
| 2019 | Шляхи підвищення ефективності функціонування готелів | Сахошко, Ю.П. |
| 2019 | Мотивація оплати праці персоналу в готелі | Панькова, А.С. |
| 2019 | Мотивація оплати праці персоналу ресторану | Міхайлова, А.А. |
| 2019 | Маркетингові інструменти удосконалення діяльності ресторану «Сканді» | Лухумаідзе, Т.Н. |
| 2019 | Маркетингові та виробничі аспекти розробки бізнес-плану створення кейтерингової компанії | Кузьмічова, К.А. |
| 2019 | Підвищення конкурентоспроможності та визначення впливу зовнішнього середовища на ефективність управління рестораном | Козак, А.В. |
| 2019 | Шляхи підвищення ефективності господарської діяльності готельного комплексу «Аркадія» | Княжковська, Г.О. |
| 2019 | Маркетингові та виробничі аспекти розробки бізнес- плану створення ресторанного підприємства | Катренко, А.В. |
| 2019 | Удосконалення рекламної діяльності підприємства ресторанного господарства | Зикіна, М.С. |
| 2019 | Удосконалення системи управління персоналом готельного підприємства | ; Ель-Гадбан, С.М. |
| 2019 | Організаційні засади функціонування концептуальних ресторанів м. Одеси | Дівенко, Ю.І. |
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 601 до 620 з 873