Факультет міжнародної економіки* : [873] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 581 до 600 з 873
Попередній переглядДата випускуНазваАвтор(и)
2019Управління ефективністю маркетингової діяльності підприємств ресторанного господарстваФіалка, О.В.
2019Удосконалення системи маркетингу на підприємстві (на прикладі ресторану «Горець»)Фарамазова, В.Н.
2019Управління якістю туристичних послугТелятников, Є.С.
2019Управління конкурентоспроможністю підприємства ресторанного господарстваСоломко, Р.Ю.
2019Організація праці персоналу та підвищення якості обслуговування на підприємствах готельного господарстваСілецька, А.М.
2019Рекламна діяльність на підприємстві ресторанного господарстваСердюк, О.В.
2019Організація і регулювання транспортних послуг в туристській діяльностіСамусенко, А.В.
2019Напрями підвищення господарської ефективності турагенств, що працюють у складі франчайзингових мережПоповська, А.О.
2019Організаційно-економічний механізм державного регулювання сфери туризму в УкраїніПоліщук, К.М.
2019Шляхи підвищення прибутку від основної діяльності туристичних підприємствНкурунзіза, Р.А.
2019Організація просування готельного продукту з використанням засобів Інтернету (на прикладі готельного підприємства «Palais-Royal»).Міщенко, Н.М.
2019Удосконалення організаційної структури управління готелем мережі готелів « Ribas hotel groupМалкова, Л.Л.
2019Управління якістю надання туристичних послугЛямова, М.А.
2019Удосконалення надання послуг в бізнес готелі (на прикладі готелю «BOSSFOR»)Ландиш, К.А.
2019Шляхи підвищення якості послуг підприємств готельного господарства (на прикладі готелю Гагарін в м. Одеса)Лаврик, О.О.
2019Мотивація оплати праці персоналу ресторануКазімірська, В.О.
2019Напрями підвищення ефективності господарської діяльності підприємств ресторанного бізнесуЗатишняк, Т.О.
2019Удосконалення організації пляжно-купального туризму (на прикладі туристичного підприємстваДроздовський, Д.А.
2019Шляхи підвищення доходів від основної діяльності підприємства ресторанного господарства на прикладі ресторану ТавернеттаГурш, В.О.
2019Рекламний менеджмент підприємств готельного господарстваГриценко, К.М.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 581 до 600 з 873