Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 581 до 600 з 873
Попередній перегляд | Дата випуску | Назва | Автор(и) |
| 2019 | Управління ефективністю маркетингової діяльності підприємств ресторанного господарства | Фіалка, О.В. |
| 2019 | Удосконалення системи маркетингу на підприємстві (на прикладі ресторану «Горець») | Фарамазова, В.Н. |
| 2019 | Управління якістю туристичних послуг | Телятников, Є.С. |
| 2019 | Управління конкурентоспроможністю підприємства ресторанного господарства | Соломко, Р.Ю. |
| 2019 | Організація праці персоналу та підвищення якості обслуговування на підприємствах готельного господарства | Сілецька, А.М. |
| 2019 | Рекламна діяльність на підприємстві ресторанного господарства | Сердюк, О.В. |
| 2019 | Організація і регулювання транспортних послуг в туристській діяльності | Самусенко, А.В. |
| 2019 | Напрями підвищення господарської ефективності турагенств, що працюють у складі франчайзингових мереж | Поповська, А.О. |
| 2019 | Організаційно-економічний механізм державного регулювання сфери туризму в Україні | Поліщук, К.М. |
| 2019 | Шляхи підвищення прибутку від основної діяльності туристичних підприємств | Нкурунзіза, Р.А. |
| 2019 | Організація просування готельного продукту з використанням засобів Інтернету (на прикладі готельного підприємства «Palais-Royal»). | Міщенко, Н.М. |
| 2019 | Удосконалення організаційної структури управління готелем мережі готелів « Ribas hotel group | Малкова, Л.Л. |
| 2019 | Управління якістю надання туристичних послуг | Лямова, М.А. |
| 2019 | Удосконалення надання послуг в бізнес готелі (на прикладі готелю «BOSSFOR») | Ландиш, К.А. |
| 2019 | Шляхи підвищення якості послуг підприємств готельного господарства (на прикладі готелю Гагарін в м. Одеса) | Лаврик, О.О. |
| 2019 | Мотивація оплати праці персоналу ресторану | Казімірська, В.О. |
| 2019 | Напрями підвищення ефективності господарської діяльності підприємств ресторанного бізнесу | Затишняк, Т.О. |
| 2019 | Удосконалення організації пляжно-купального туризму (на прикладі туристичного підприємства | Дроздовський, Д.А. |
| 2019 | Шляхи підвищення доходів від основної діяльності підприємства ресторанного господарства на прикладі ресторану Тавернетта | Гурш, В.О. |
| 2019 | Рекламний менеджмент підприємств готельного господарства | Гриценко, К.М. |
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 581 до 600 з 873