Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Репозитарій Одеського нацiонального економічного унiверситету
Перегляд зібрання за групою - Теми quality
Перейти до:
0-9
А
Б
В
Г
Ґ
Д
Е
Є
Ж
З
И
І
Ї
К
Л
М
Н
О
П
Р
С
Т
У
Ф
Х
Ц
Ч
Ш
Щ
Ю
Я
Ь
|
Э
Ё
Ъ
Ы
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
або ж введіть декілька перших літер:
Сортування:
по заголовку
за датою випуску
за датою збереження
Впорядкування:
за зростанням
за спаданням
Вивести на сторінку:
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Автори:
Усі
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Результати 70 до 89 із 118
< назад
далі >
Попередній перегляд
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2019
Товарознавча експертиза та визначення ефективних засобів виявлення фальсифікації молочних продуктів
Бунич, І.П.
2020
Товарознавча оцінка асортименту та якості горіхових снеків
Герасименко, А.С.
2020
Товарознавча оцінка асортименту та якості кисломолочних сирів вітчизняного виробництва
Єрешко, О.І.
2019
Товарознавча оцінка асортименту і якості мінеральних вод
Афанасьєв, О.В.
2020
Товарознавча характеристика асортименту та оцінка якості чаю чорного байхового
Герасименко, О.С.
2018
Товарознавча характеристика асортименту, споживчих властивостей та експертиза парфумерних товарів
Савкова, А.М.
2019
Товарознавча характеристика та оцінка якості лакофарбових матеріалів
Селіков, Є.С.
2009
Товарознавчі та маркетингові аспекти дослідження ринку взуттєвих товарів
Захарчук, В.Г.
;
Захарчук, В.Г.
;
Zakharchuk, V.
2019
Туристична кластерна політика як чинник регіонального розвитку країни
Михайлюк, О.Л.
;
Mykhailiuk, O.
2022
Удосконалення маркетингової діяльності на підприємстві ТОВ «Агрофірма Хлібна Нива»
Решетнік, Н.О.
2019
Удосконалення організації контролю якості продукції на підприємстві
Іванов, І.С.
2021
Удосконалення організації праці персоналу на підприємствах готельного господарства (на прикладі готелю «Кооператор»)
Бахчиванжи, Н.О.
2023
Удосконалення системи менеджменту якості переробного підприємства
Лисак, Л.О.
2020
Удосконалення управління конкурентоспроможністю продукції в ТОВ «Старокозацький сир»
Федоренко, Н.С.
2022
Удосконалення якості обслуговування в готелях м. Одеси на прикладі готелю
Мельник, Н.О.
2021
Удосконалення якості обслуговування в готелях м. Одеси на прикладі готелю «Айвазовський»
Гасанов, Т.А.
2018
Удосконалення якості послуг на підприємствах готельного господарства
Мацканюк, М.В.
2017
Удосконалення якості послуг на підприємствах ресторанного господарства
Киць, А.А.
2022
Управлiння пiдсистемою якостi пiдприємства
Захарова, Г.О.
2022
Управління санаторно-курортними, лікувально-оздоровчими та реабілітаційними закладами на основі системи менеджменту якості
Юхновська, Ю.О.
;
Yukhnovska, Y.