Перегляд зібрання за групою - Теми quality assessment
Результати 1 до 17 із 17
Попередній перегляд | Дата випуску | Назва | Автор(и) |
| 2008 | Вибір і застосування методики оцінки якості послуг на туристичному підприємстві | Бедрадіна, Г.К.; Герасименко, В.Г.; Бедрадина, А.К.; Герасименко, В.Г.; Bedradina, G.; Gerasimenko, V. |
| 2019 | Експертиза та порівняльне тестування коньяків
вітчизняного виробництва | Овчар, О.І. |
| 2019 | Експертне оцінювання якості виконання електромонтажних робіт на підприємствах сфери інжинірингових послуг | Траченко, Л.А.; Trachenko, L. |
| 2021 | Методичні та прикладні аспекти обліку і контролю процесу інвентаризації (на прикладі ТОВ «Мірас-Медікал») | Постол, В.В. |
| 2021 | Напрями удосконалення якості послуг в ресторанному закладі (на прикладі кафе «Прованс») | Кацюк, В.Г. |
| 2018 | Оцінка якості кредитного портфеля банку | Діяшкін, Є.С. |
| 2010 | Оцінка якості менеджменту туристичної фірми на основі ключових економічних показників | Бедрадіна, Г.К.; Бедрадина, А.К.; Bedradina, G. |
| 2015 | Послуга як об’єкт товарознавства: організація та контроль за якістю | Траченко, Л.А.; Траченко, Л.А.; Trachenko, L. |
| 2020 | Предмет, задачи и методы исследования игрушек при проведении судебно-товароведческих экспертиз | Кундиловская, Т.А.; Соколовская, И.М.; Кунділовська, Т.А.; Соколовська, І.М.; Kundilovska, T.; Sokolovska, I. |
| 2021 | Пути повышения качества услуг предприятия ресторанного хозяйства | Ле Чан Бао Нгок |
| 2018 | Теоретико-методичне обґрунтування заходів щодо підвищення якості послуг туристичних підприємств | Бедрадіна, Г.К.; Бедрадина, А.К.; Bedradina, G. |
| 2018 | Теоретико-методичне обґрунтування заходів щодо підвищення якості послуг туристичних підприємств | Бедрадіна, Г.К.; Бедрадина, А.К.; Bedradina, G. |
| 2017 | Управління якістю послуг на підприємствах готельного господарства | Анікіна, М.Ю. |
| 2019 | Чинники та шляхи підвищення якості послуг в ресторанному підприємстві «Бремен» | Гущина, А.В. |
| 2023 | Шляхи підвищення якості послуг на підприємстві ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Гарячі перці») | Ланьо, В.П. |
| 2019 | Шляхи підвищення якості послуг підприємства ресторанного господарства | Малишко, А.В. |
| 2019 | Шляхи підвищення якості послуг у підприємствах готельного господарства | Руденко, О.А. |