Пошук


Поточні фільтри:

Почати новий пошук
Додати фільтри:

Використовуйте фільтри для уточнення результатів пошуку.


Результати 11-20 зі 22.
Знайдені матеріали:
Попередній переглядДата випускуНазваАвтор(и)
2019Оцінка відповідності та ідентифікація макаронних виробівКунділовська, Т.А.; Kundilovska, T.
2011Інноваційні підходи до оцінювання кави натуральної розчинноїКунділовська, Т.А.; Кундиловская, Т.А.; Kundilovskaya, T.
2014Розробка методики визначення конкурентного потенціалу молочних консервівКунділовська, Т.А.; Кундиловская, Т.А.; Kundilovskaya, T.
2014Оцінка конкурентоспроможності смакових товарівКунділовська, Т.А.; Кундиловская, Т.А.; Kundilovskaya, T.
2013Встановлення гатунку чаю зеленого за критеріями ідентифікаціїКунділовська, Т.А.; Кундиловская, Т.А.; Kundilovskaya, T.
2010Розробка алгоритму проведення ідентифікаційної експертизи продовольчих товарівКунділовська, Т.А.; Кундиловская, Т.А.; Kundilovskaya, T.
2013Реклама пива як засіб формування конкурентного середовищаКунділовська, Т.А.; Кундиловская, Т.А.; Kundilovskaya, T.
2009Дослідження конкурентоспроможності концентрованих яблучних соків та нектарів виробництва ЗАТ ВО «Одеський консервний завод»Кунділовська, Т.А.; Кундиловская, Т.А.; Kundilovskaya, T.
2010Значення сенсорних досліджень у маркетинговій політиці виробників харчових продуктівКунділовська, Т.А.; Кундиловская, Т.А.; Kundilovskaya, T.
2010Розробка ефективної методики сенсорної оцінки кави натуральної розчинноїКунділовська, Т.А.; Кундиловская, Т.А.; Kundilovskaya, T.