Факультет міжнародної економіки : [424] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 121 до 140 з 424
Попередній переглядДата випускуНазваАвтор(и)
2020Аналіз асортименту та товарознавча експертиза рослинних олійАфанасьєв, О.В.
2020Організаційно-економічні аспекти використання франчайзингу у ресторанному бізнесі (на прикладі ресторану «Мафія»)Фроленкова, М.О.
2020Маркетингові стратегії розвитку кафе-кондитерської «180о»Стойка, Х.І.
2020Стратегічні напрями підвищення якості обслуговування на підприємствах ресторанного бізнесу на прикладі ресторану «di Mare»Мостова, К.А.
2020Впровадження маркетингових інструментів для створення екологічних місць розміщення туристів (на прикладі сільської екосадиби)Катренко, А.В.
2020Формування стратегії управління якістю послуг на прикладі готелю «M1 CLUB HOTEL»Василькова, С.Ю.
2019Збутова політика в системі маркетингу ПрАТ «Чумак»Сисак, А.В.
2019Маркетингова стратегія компанії на ринку В2ВКоглер, Т.В.
2019Маркетинг послуг ПАТ КБ «ПриватБанк» на ринку банківського бізнесуГозун, В.П.
2019Комунікативна політика в системі маркетингу ДП «Адідас-Україна»Бостан, Г.А.
2019Асортимент, якість та експертиза мʹяконабивних іграшокЯкименко, І.В.
2019Експертиза якості та розробка заходів щодо забезпечення прав споживачів при реалізації свіжого м’яса в торговельній мережіСкомороха, Т.О.
2019Асортимент, якість та експертиза щебеню гранітногоПроценко, К.В.
2019Експертиза та порівняльне тестування коньяків вітчизняного виробництваОвчар, О.І.
2019Експертне оцінювання якості надання послуг закладами вищої освіти (на прикладі Одеського національного економічного університету)Любошець, М.І.
2019Експертне оцінювання ризиків у системах управління якістю підприємств сфери інжинірингуКоваленко, Т.С.
2019Експертиза якості надання послуг у закладах ресторанного господарстваКоваленко, Б.Ю.
2019Ідентифікаційна експертиза та оцінка якості какао-порошкуДеменко, К.С.
2019Товарознавча експертиза та визначення ефективних засобів виявлення фальсифікації молочних продуктівБунич, І.П.
2019Товарознавча та санітарно-гігієнічна експертиза свіжої рибиБорщ, Л.А.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 121 до 140 з 424