Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 121 до 140 з 424
Попередній перегляд | Дата випуску | Назва | Автор(и) |
| 2020 | Аналіз асортименту та товарознавча експертиза рослинних олій | Афанасьєв, О.В. |
| 2020 | Організаційно-економічні аспекти використання франчайзингу у ресторанному бізнесі (на прикладі ресторану «Мафія») | Фроленкова, М.О. |
| 2020 | Маркетингові стратегії розвитку кафе-кондитерської «180о» | Стойка, Х.І. |
| 2020 | Стратегічні напрями підвищення якості обслуговування на підприємствах ресторанного бізнесу на прикладі ресторану «di Mare» | Мостова, К.А. |
| 2020 | Впровадження маркетингових інструментів для створення екологічних місць розміщення туристів (на прикладі сільської екосадиби) | Катренко, А.В. |
| 2020 | Формування стратегії управління якістю послуг на прикладі готелю «M1 CLUB HOTEL» | Василькова, С.Ю. |
| 2019 | Збутова політика в системі маркетингу ПрАТ «Чумак» | Сисак, А.В. |
| 2019 | Маркетингова стратегія компанії на ринку В2В | Коглер, Т.В. |
| 2019 | Маркетинг послуг ПАТ КБ «ПриватБанк» на ринку банківського бізнесу | Гозун, В.П. |
| 2019 | Комунікативна політика в системі маркетингу ДП «Адідас-Україна» | Бостан, Г.А. |
| 2019 | Асортимент, якість та експертиза мʹяконабивних іграшок | Якименко, І.В. |
| 2019 | Експертиза якості та розробка заходів щодо забезпечення прав споживачів при реалізації свіжого м’яса в торговельній мережі | Скомороха, Т.О. |
| 2019 | Асортимент, якість та експертиза щебеню гранітного | Проценко, К.В. |
| 2019 | Експертиза та порівняльне тестування коньяків
вітчизняного виробництва | Овчар, О.І. |
| 2019 | Експертне оцінювання якості надання послуг закладами вищої освіти (на прикладі Одеського національного економічного університету) | Любошець, М.І. |
| 2019 | Експертне оцінювання ризиків у системах управління якістю підприємств сфери інжинірингу | Коваленко, Т.С. |
| 2019 | Експертиза якості надання послуг у закладах ресторанного господарства | Коваленко, Б.Ю. |
| 2019 | Ідентифікаційна експертиза та оцінка якості какао-порошку | Деменко, К.С. |
| 2019 | Товарознавча експертиза та визначення ефективних засобів виявлення фальсифікації молочних продуктів | Бунич, І.П. |
| 2019 | Товарознавча та санітарно-гігієнічна експертиза свіжої риби | Борщ, Л.А. |
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 121 до 140 з 424