Перегляд зібрання за групою - Теми gastronomic tourism
Результати 2 до 15 із 15
< назад
Попередній перегляд | Дата випуску | Назва | Автор(и) |
| 2023 | Організаційно-економічні засади розвитку гастрономічного туризму (на прикладі туроператора «Веселка») | Волна, А.І. |
| 2019 | Перспективи впровадження в Україні світового досвіду розвитку гастрономічного туризму і створення кластерів гастрономічного туризму | Демченко, Л.О. |
| 2013 | Перспективи розвитку винних туристичних кластерів на Півдні України | Михайлюк, О.Л.; Михайлюк, Е.Л.; Mykhailiuk, O. |
| 2018 | Перспективи розвитку гастрономічного туризму в Україні | Мухтармалік, С.Ш. |
| 2020 | Перспективи розвитку гастрономічного туризму у Одеському регіоні на прикладі туристичної фірми «Скарбниця мандрів» | Кривенко, А.І. |
| 2020 | Перспективи розвитку кластерів гастрономічного туризму в Одеському регіоні | Фарамазова, В.Н. |
| 2020 | Стратегiя розвитку гастрономiчного туризму (на прикладi ресторанної мережi «Реста») | Гурш, В.О. |
| 2018 | Стратегічні напрями розвитку гастрономічного туризму в Одеському регіоні | Єршова, О.М. |
| 2021 | Територіально-виробнича кооперація у сфері гастрономічного туризму | Нездоймінов, С.Г.; Корнея, С.; Nezdoyminov, S.; Cornea, S. |
| 2023 | Формування гастрономічного бренду туристичної дестинації на прикладі Одеської області | Лозінська, Т.І. |
| 2021 | Шляхи підвищення ефективності діяльності туристичних підприємств на ринку гастрономічного туризму | Гергележиу, О.О. |
| 2022 | Шляхи розвитку гастрономічної культури в сфері ресторанного господарства України | Козлова, Д,О. |
| 2022 | Шляхи удосконалення діяльності туристичних підприємств на ринку гастрономічного туризму | Дахова, К.Є. |
| 2021 | Шляхи удосконалення діяльності туристичного підприємства в сфері послуг гастрономічного туризму (на прикладі туроператора «Селезньов Тур») | Ревіна, Р.Р. |