Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 121 до 140 з 873
Попередній перегляд | Дата випуску | Назва | Автор(и) |
| 2023 | Інтернет-маркетинг підприємств готельного господарства (на прикладі готелю "Старий Дуб") | Урсу, В.В. |
| 2023 | Удосконалення управління персоналом готельних підприємств (на прикладі готелю «Каліфорнія») | Тужикова, В.С. |
| 2023 | Удосконалення організації послуг харчування у курортних закладах розміщення (на прикладі студентського табору «Економіст») | Станєва, А.І. |
| 2023 | Шляхи підвищення конкурентоспроможності послуг підприємства ресторанного господарства (на прикладі кафе-бару «Мілано») | Середа, В.С. |
| 2023 | Оцінювання конкурентоспроможності персоналу у закладах ресторанного господарства « (на прикладі ресторану «Тбілісо») | Селянинов, Д.С. |
| 2023 | Шляхи підвищення ефективності функціонування ресторанів (на прикладі ресторану «СВС») | Погореловська, М.М. |
| 2023 | Шляхи підвищення ефективності функціонування готелів (на прикладі готелю «Vele Rosse») | Островська, А.Б. |
| 2023 | Управління ціноутворенням на ресторанних підприємствах (на прикладі ресторану «Варадеро») | Нижня, Р.Р. |
| 2023 | Організація обслуговування в закладах ресторанного господарства (на прикладі ресторану «OCA Club») | Морозенко, К.О. |
| 2023 | Експертне оцінювання якості обслуговування при наданні послуг ресторанного господарства (на прикладі кафе «Верона») | Міхова, О.К. |
| 2023 | Шляхи підвищення якості послуг на підприємстві ресторанного господарства | Місакян В.Т. |
| 2023 | Шляхи підвищення ефективності функціонування готельного підприємства (на прикладі готелю «Зеніт») | Маслова, Н.А. |
| 2023 | Удосконалення мотивації праці персоналу підприємств готельного господарства (на прикладі готелю «Континенталь») | Марченко, К.Ю. |
| 2023 | Інформаційні технології в маркетинговій діяльності підприємств готельного господарства (на прикладі готелю «Дерібас») | Луньова, К.С. |
| 2023 | Напрями удосконалення рекламної діяльності у закладі ресторанного господарства (на прикладі кафе «Верона») | Кузіна, К.П. |
| 2023 | Удосконалення організації надання послуг в ресторанах (на прикладі ресторану «У карася») | Кертичак, Ю.Ю. |
| 2023 | Оцінка якості надання послуг в закладах ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Уха») | Калмакан, А.В. |
| 2023 | Маркетинг некомерційної організації Департаменту культури, міжнародного співробітництва та європейської інтеграції Одеської міської ради | Яцюк, М.П. |
| 2023 | Маркетингові дослідження якості надання освітніх послуг в сфері вищої освіти | Янкова, Р.Ф. |
| 2023 | Оцінка забезпечення підвищення конкурентоспроможності підприємства ТОВ "Телекарт-прилад" на основі логістичного підходу | Шевчишина, І.Р. |
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 121 до 140 з 873