Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 441 до 460 з 873
Попередній перегляд | Дата випуску | Назва | Автор(и) |
| 2021 | Управління якістю надання ресторанних послуг | Мамієв, Г.І. |
| 2021 | Пути повышения качества услуг предприятия ресторанного хозяйства | Ле Чан Бао Нгок |
| 2021 | Удосконалення організації праці персоналу на підприємстві ресторанного господарства «Elissa Bar&Restaurant» | Корня, К.О. |
| 2021 | Напрями вдосконалення діяльності готелю «Fontan Prestige» з надання додаткових послуг | Копач, О.С. |
| 2021 | Шляхи удосконалення надання послуг готельного підприємства (на прикладі бази відпочинку «Ізумруд») | Копайгора, Ю.С. |
| 2021 | Напрями удосконалення якості послуг в ресторанному закладі (на прикладі кафе «Прованс») | Кацюк, В.Г. |
| 2021 | Удосконалення організації надання послуг в ресторанах (на прикладі ресторану «Котелок») | Ідрісова, К.І. |
| 2021 | Удосконалення управління персоналом онлайн-ресторану «Смайл фуд» | Єрмакова, Л.Е. |
| 2021 | Планування діяльності підприємства готельного бізнесу | Григор’єв, А.Б. |
| 2021 | Удосконалення організації праці персоналу на підприємствах готельного господарства(на прикладі готелю «Айвазовський») | Гранчевська, К.В. |
| 2021 | Шляхи удосконалення господарської діяльності підприємства ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Замок Мастара») | Горейда, О.С. |
| 2021 | Маркетингові інструменти розвитку кондитерських в Одеському регіоні (на прикладі кафе-кондитерської Amelie) | Горбурова, Я.В. |
| 2021 | Удосконалення управління обслуговуванням споживачів підприємств швидкого обслуговування (на прикладі ресторану швидкого харчування Mr. Chef) | Гоменюк, А.І. |
| 2021 | Шляхи удосконалення комунікаційної політики на підприємствах готельного господарства (на прикладі готелю «Дерібас») | Голованьов, М.О. |
| 2021 | Напрями удосконалення організації надання послуг на підприємстві ресторанного господарства (на прикладі закладу «Крем – Кафе») | Гладченко, Т.С. |
| 2021 | Удосконалення якості обслуговування в готелях м. Одеси на прикладі готелю «Айвазовський» | Гасанов, Т.А. |
| 2021 | Оцінювання якості обслуговування в готелях м. Одеси на прикладі готелю «Айвазовський» | Вус, І.І. |
| 2021 | Шляхи удосконалення організації обслуговування в кафе (на прикладі кафе «MAMAN») | Бичкова, Д. Г. |
| 2021 | Удосконалення організації праці персоналу на підприємствах готельного господарства (на прикладі готелю «Кооператор») | Бахчиванжи, Н.О. |
| 2021 | Стан та перспективи розвитку спеціалізованих ресторанів (на прикладі ресторану «Di Mare») | Балєсна, А.С. |
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 441 до 460 з 873