Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 421 до 440 з 873
Попередній перегляд | Дата випуску | Назва | Автор(и) |
| 2021 | Маркетингова збутова політика підприємства ТОВ «Інтертоп Україна» | Гушан, Ю.В. |
| 2021 | Організація мультимодальних перевезень вантажів на підприємстві ТОВ «СТАР ШАЙН ШИПІНГ» | Головченко, Н.В. |
| 2021 | Удосконалення маркетингової діяльності ПАТ АБ «Південний» | Вітковська, А.А. |
| 2021 | Удосконалення маркетингової комунікативної політики на підприємстві ТОВ «Стар Шайн Шипінг» | Вайсєро, Я.І. |
| 2021 | Удосконалення маркетингових комунікацій на прикладі ТОВ «Велес» | Браїла, Г.В. |
| 2021 | Удосконалення маркетингової політики підприємства (на прикладі ТОВ «Телекарт-Прилад») | Бабіч, Д.В. |
| 2021 | Напрями розвитку територіально-рекреаційної системи (на прикладі курорту Грибівка) | Фенько, О.А. |
| 2021 | Маркетингові інструменти розвитку п’ятизіркових готелів Одеси | Трубаєва, А.О. |
| 2021 | Удосконалення надання послуг підприємствами ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Doors») | Слободенюк, А.О. |
| 2021 | Удосконалення маркетингових комунікацій на підприємствах готельного господарства (на прикладі готелю «Морський») | Скалозуб, М.С. |
| 2021 | Напрями організації обслуговування груп туристів (на прикладі готелю «Premier Geneva Hotel») | Сироткіна. В.О. |
| 2021 | Напрями удосконалення надання послуг на підприємствах готельного господарства (на прикладі готелю «Каліфорнія») | Сапожнік, А.Д. |
| 2021 | Маркетингові інновації на підприємстві ресторанного господарства «Crab House» | Покітко, А.С. |
| 2021 | Особливості кластерних утворень у сфері харчування туристів | Поздіна, О.Д. |
| 2021 | Сільські садиби як об’єкт інфраструктури сільського туризму | Пальченко, І.В. |
| 2021 | Удосконалення маркетингової діяльності готелю «Клумба» | Паладі, Д.С. |
| 2021 | Удoскoналeння маркeтингoвих інструмeнтів впливу на пoвeдінку спoживача підприємства рeстoраннoгo гoспoдарства (на прикладі ресторану «Гостинний двір») | Нечай, С.О. |
| 2021 | Oрганізація маркетингової діяльності підприємства готельного господарства (на прикладі готелю «Замок Мастара») | Найденко, Д.Ю. |
| 2021 | Удосконалення маркетингової діяльності закладу ресторанного господарства «Santorini» | Мульченко, Д.С. |
| 2021 | Шляхи підвищення якості надання послуг у закладах готельного господарства (на прикладі готелю «Premier Hotel Odesa») | Мараховська, К.Є. |
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 421 до 440 з 873