Факультет міжнародної економіки* : [873] Головна сторінка зібрання Перегляд статистики

Перегляд
Підпишіться на це зібрання, щоб щодня отримувати повідомлення по електронній пошті про нові додавання RSS Feed RSS Feed RSS Feed
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 541 до 560 з 873
Попередній переглядДата випускуНазваАвтор(и)
2020Стан та перспективи розвитку лікувально-оздоровчого туризму в Одеському регіоніЖулай, І.Р.
2020Розробка заходів просування екскурсійних послуг туристичного підприємства (на прикладі ТОВ «Селезньов Тур»)Дімова, О.В.
2020Забезпечення розвитку спортивно-оздоровчого туризму в Україні (на прикладі мережі фітнес-клубів «Sport Life»)Горбалінський, Я.І.
2020Організаційно-економічні засади розвитку ділового туризму (на прикладі розробки «Туру за нерухомістю до Одеси»)Гайченко, В.О.
2020Організаційно-економічні засади розвитку ділового туризму на прикладі туристичної фірми MOUZENIDIS TRAVEL»Гаврик, К.Ю.
2020Оцінка потенціалу ресторанного бізнесу у розвитку подієво-гастрономічного туризму в м.Одеса (на прикладі ресторану «West Side»)Вирлан, Т.К.
2020Напрями удосконалення маркетингової діяльності турфірми (на прикладі турфірми «Поїхали з нами»)Вербицька, С.О.
2020Удосконалення якості послуг туристичного підприємства (на прикладі турагенції «TOURS&TIСKETS»)Білянська, В.В.
2019Дослідження конкурентоспроможності послуг вищих навчальних закладівТіщенко, К.Г.
2019Товарознавча оцінка асортименту і якості м'яких розсільних сирів та аналіз споживчих переваг при їх реалізаціїТарутіна, О.О.
2019Товарознавча характеристика та оцінка якості лакофарбових матеріалівСеліков, Є.С.
2019Оцінка якості електропобутових товарівМіловідов, М.О.
2019Товарознавча характеристика та оцінка якості туалетного милаКуліш, В.Г.
2019Контроль за якістю надання послуг залізничного транспорту з вантажоперевезеньІорданов, О.О.
2019Дослідження якості надання санаторно-курортних послугДроботенко, Ю.О.
2019Формування попиту на ковбасні вироби за їх якістю та споживними властивостямиВолос, Д.Ю.
2019Товарознавча оцінка асортименту і якості мінеральних водАфанасьєв, О.В.
2019Міжнародна комунікаційна діяльність підприємства (на прикладі підприємства ПП «Bulat Group»)Шишко, Д.О.
2019Удосконалення зовнішньоторговельних операцій підприємства галузі харчової промисловості (на прикладі ТОВ «Пуратос Україна»)Черкез, А.С.
2019Розробка стратегії підвищення міжнародної конкурентоспроможності фірми (на прикладі ДП «МТП «ЮЖНИЙ»)Харченко, І.А.
Матеріали зібрання (Сортування за Дати збереження у за спаданням порядку): 541 до 560 з 873