Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Репозитарій Одеського нацiонального економічного унiверситету
Перегляд зібрання за групою - Теми quality
Перейти до:
0-9
А
Б
В
Г
Ґ
Д
Е
Є
Ж
З
И
І
Ї
К
Л
М
Н
О
П
Р
С
Т
У
Ф
Х
Ц
Ч
Ш
Щ
Ю
Я
Ь
|
Э
Ё
Ъ
Ы
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
або ж введіть декілька перших літер:
Сортування:
по заголовку
за датою випуску
за датою збереження
Впорядкування:
за зростанням
за спаданням
Вивести на сторінку:
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Автори:
Усі
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Результати 90 до 109 із 115
< назад
далі >
Попередній перегляд
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2019
Управління якістю послуг підприємств ресторанного господарства
Брянська, Н.М.
2021
Управління якістю та конкурентоспроможністю послуг хлібоприймального підприємства
Цапенко, С.Ю.
2019
Управління якістю та конкурентоспроможністю продукції виноробного підприємства
Веліксар, Є.В.
2023
Управління якістю та конкурентоспроможністю продукції молокопереробного підприємства
Дубінець, В.В.
2020
Управління якістю та конкурентоспроможністю продукції підприємства
Дуляпіна, Є.В.
2021
Управління якістю та конкурентоспроможністю продукції підприємства галузі приладобудування
Токарєва, Д.В.
2019
Управління якістю туристичних послуг
Телятников, Є.С.
2014
Фактори впливу на показники якості інформаційно-комунікаційних мереж
Васильченко, Г.В.
;
Васильченко, Г.В.
;
Vasyl’chenko, G.
2008
Формування маркетингової системи підприємства залізничного транспорту в сучасних умовах України
Жарська, І.О.
;
Жарская, И.А.
;
Zharska, I.
2020
Формування системи управління якістю комунального підприємства
Долженко, Г.М.
2019
Чинники та шляхи підвищення якості послуг в ресторанному підприємстві «Бремен»
Гущина, А.В.
2017
Чинники формування споживних властивостей та експертиза якості та безпечності соусів майонезних
Чабан, Н.Є.
2023
Шляхи підвищення якості обслуговування на підприємстві ресторанного господарства
Іванова, Я.С.
;
Ivanova, Ya.
2018
Шляхи підвищення якості послуг на підприємствах готельного господарства на прикладі готелю «Frederic Koklen»
Киць, А.А.
2023
Шляхи підвищення якості послуг на підприємстві готельного господарства (на прикладі студентського табору «Економіст»)
Тарасенко, Ю.С.
2023
Шляхи підвищення якості послуг на підприємстві ресторанного господарства (на прикладі ресторану «Гарячі перці»)
Ланьо, В.П.
2019
Шляхи підвищення якості послуг підприємства ресторанного господарства
Малишко, А.В.
2023
Шляхи підвищення якості управління на підприємствах ресторанного бізнесу (на прикладі кафе «The Lodge»)
Яницька, А.М.
2016
Щодо якості методичного забезпечення магістерських програм
Баранова, В.Г.
;
Дубовик, О.Ю.
;
Баранова, В.Г.
;
Дубовик, О.Е.
;
Baranova, V.
;
Dubovyk, O.
2021
Щодо якості та безпечності парфумерних товарів
Соколовська, І.М.
;
Sokolovska, I.