Попередній перегляд | Дата випуску | Назва | Автор(и) |
| 2021 | Methodological basis for the examination of perfumery products | Zakharchuk, V.; Kundilovskaya, T.; Захарчук, В.Г.; Кунділовська, Т.А. |
| 2021 | Актуальні питання експертизи м’яса птиці | Кунділовська, Т.А.; Kundilovska, T. |
| 2012 | Аналіз переваг використання тропічних олій в харчових продуктах | Кунділовська, Т.А.; Кундиловская, Т.А.; Kundilovskaya, T. |
| 2013 | Визначення критеріїв ідентифікації чаю зеленого | Кунділовська, Т.А.; Кундиловская, Т.А.; Kundilovskaya, T. |
| 2013 | Встановлення гатунку чаю зеленого за критеріями ідентифікації | Кунділовська, Т.А.; Кундиловская, Т.А.; Kundilovskaya, T. |
| 2023 | Деякі аспекти експертизи органічних косметичних засобів | Кунділовська, Т.А.; Соколовська, І.М.; Kundilovska, T.; Sokolovska, I. |
| 2022 | Деякі аспекти товарознавчої експертизи шкіряних сумок | Кунділовська, Т.А.; Kundilovskaya, T. |
| 2009 | Дослідження конкурентоспроможності концентрованих яблучних соків та нектарів виробництва ЗАТ ВО «Одеський консервний завод» | Кунділовська, Т.А.; Кундиловская, Т.А.; Kundilovskaya, T. |
| 2020 | Експертна оцінка безпечності енергетичних напоїв | Кунділовська, Т.А.; Соколовська, І.М.; Kundilovska, T.; Sokolovska, I. |
| 2012 | Експертна оцінка тропічних олій | Кунділовська, Т.А.; Кундиловская, Т.А.; Kundilovskaya, T. |
| 2010 | Значення сенсорних досліджень у маркетинговій політиці виробників харчових продуктів | Кунділовська, Т.А.; Кундиловская, Т.А.; Kundilovskaya, T. |
| 2013 | Кваліметрична ідентифікація чаю зеленого байхового | Кунділовська, Т.А.; Кундиловская, Т.А.; Kundilovskaya, T. |
| 2023 | Круп’яні вироби як чинник продовольчої безпеки в умовах воєнного стану | Соколовська, І.М.; Кунділовська, Т.А.; Sokolovska, I.; Kundilovska, T. |
| 2021 | Маркування виноградних вин як критерій їх ідентифікації | Кунділовська, Т.А.; Kundilovska, T. |
| 2011 | Оптимізація вимог щодо регулювання якості кави натуральної розчинної | Кунділовська, Т.А.; Кундиловская, Т.А.; Kundilovskaya, T. |
| 2021 | Основні вимоги щодо якості та безпечності молочної продукції | Кунділовська, Т.А.; Kundilovskaya, T. |
| 2021 | Основні вимоги щодо якості текстильних товарів | Соколовька, І.М.; Кунділовська, Т.А.; Sokolovska, I.; Kundilovska, T. |
| 2020 | Особливості проведення товарознавчої експертизи шкіряних сумок | Соколовька, І.М.; Кунділовська, Т.А.; Sokolovska, I.; Kundilovska, T. |
| 2019 | Оцінка відповідності та ідентифікація макаронних виробів | Кунділовська, Т.А.; Kundilovska, T. |
| 2014 | Оцінка конкурентоспроможності смакових товарів | Кунділовська, Т.А.; Кундиловская, Т.А.; Kundilovskaya, T. |