Попередній перегляд | Дата випуску | Назва | Автор(и) |
| 2012 | Аналіз переваг використання тропічних олій в харчових продуктах | Кунділовська, Т.А.; Кундиловская, Т.А.; Kundilovskaya, T. |
| 2013 | Визначення критеріїв ідентифікації чаю зеленого | Кунділовська, Т.А.; Кундиловская, Т.А.; Kundilovskaya, T. |
| 2013 | Встановлення гатунку чаю зеленого за критеріями ідентифікації | Кунділовська, Т.А.; Кундиловская, Т.А.; Kundilovskaya, T. |
| 2009 | Дослідження конкурентоспроможності концентрованих яблучних соків та нектарів виробництва ЗАТ ВО «Одеський консервний завод» | Кунділовська, Т.А.; Кундиловская, Т.А.; Kundilovskaya, T. |
| 2012 | Експертна оцінка тропічних олій | Кунділовська, Т.А.; Кундиловская, Т.А.; Kundilovskaya, T. |
| 2010 | Значення сенсорних досліджень у маркетинговій політиці виробників харчових продуктів | Кунділовська, Т.А.; Кундиловская, Т.А.; Kundilovskaya, T. |
| 2013 | Кваліметрична ідентифікація чаю зеленого байхового | Кунділовська, Т.А.; Кундиловская, Т.А.; Kundilovskaya, T. |
| 2011 | Оптимізація вимог щодо регулювання якості кави натуральної розчинної | Кунділовська, Т.А.; Кундиловская, Т.А.; Kundilovskaya, T. |
| 2014 | Оцінка конкурентоспроможності смакових товарів | Кунділовська, Т.А.; Кундиловская, Т.А.; Kundilovskaya, T. |
| 2013 | Оцінювання якості надання побутових послуг з метою поліпшення діяльності підприємства | Кунділовська, Т.А.; Траченко, Л.А.; Кундиловская, Т.А.; Траченко, Л.А.; Kundilovskaya, T.; Trachenko, L. |
| 2020 | Предмет, задачи и методы исследования игрушек при проведении судебно-товароведческих экспертиз | Кундиловская, Т.А.; Соколовская, И.М.; Кунділовська, Т.А.; Соколовська, І.М.; Kundilovska, T.; Sokolovska, I. |
| 2013 | Реклама пива як засіб формування конкурентного середовища | Кунділовська, Т.А.; Кундиловская, Т.А.; Kundilovskaya, T. |
| 2010 | Розробка алгоритму проведення ідентифікаційної експертизи продовольчих товарів | Кунділовська, Т.А.; Кундиловская, Т.А.; Kundilovskaya, T. |
| 2010 | Розробка ефективної методики сенсорної оцінки кави натуральної розчинної | Кунділовська, Т.А.; Кундиловская, Т.А.; Kundilovskaya, T. |
| 2014 | Розробка методики визначення конкурентного потенціалу молочних консервів | Кунділовська, Т.А.; Кундиловская, Т.А.; Kundilovskaya, T. |
| 2016 | Сучасний стан та перспективи розвитку органічного сільськогосподарського виробництва в Україні | Кунділовська, Т.А.; Зеленянська, Н.М.; Кундиловская, Т.А.; Зеленянская, Н.Н.; Kundilovska, T.; Zelenyanskaya, N. |
| 2018 | Теорія та практика проведення судових експертиз за напрямком інженерних, економічних, товарознавчих видів досліджень та оціночної діяльності | Кунділовська, Т.А.; Хомутенко, В.П.; Хомутенко, А.В.; Кундиловская, Т.А.; Хомутенко, В.П.; Хомутенко, А.В.; Kundilovskaya, T.; Khomutenko, V.; Khomutenko, A. |
| 2016 | Технологія продукції ресторанного господарства | Захарчук, В.Г.; Кунділовська, Т.А.; Захарчук, В.Г.; Кундиловская, Т.А.; Zakharchuk, V.; Kundilovskaya, T. |
| 2016 | Товарні інновації: розробка та експертна оцінка | Кунділовська, Т.А.; Захарчук, В.Г.; Траченко, Л.А.; Кулинич, О.А.; Кундиловская, Т.А.; Захарчук, В.Г.; Траченко, Л.А.; Кулініч, О.А.; Kundilovskaya, T.; Zakharchuk, V.; Trachenko, L.; Kulinich, O. |
| 2012 | Формування споживчих властивостей продуктів, які містять тропічні олії | Кунділовська, Т.А.; Кундиловская, Т.А.; Kundilovskaya, T. |