Перегляд зібрання за групою - Автори Kundilovskaya, T.

Перейти до: 0-9 А Б В Г Ґ Д Е Є Ж З И І Ї К Л М Н О П Р С Т У Ф Х Ц Ч Ш Щ Ю Я Ь | Э Ё Ъ Ы
                A B C D E F G H I J K L M N O P Q R S T U V W X Y Z
або ж введіть декілька перших літер:  
Результати 10 до 26 із 26 < назад 
Попередній переглядДата випускуНазваАвтор(и)
2011Оптимізація вимог щодо регулювання якості кави натуральної розчинноїКунділовська, Т.А.; Кундиловская, Т.А.; Kundilovskaya, T.
2021Основні вимоги щодо якості та безпечності молочної продукціїКунділовська, Т.А.; Kundilovskaya, T.
2014Оцінка конкурентоспроможності смакових товарівКунділовська, Т.А.; Кундиловская, Т.А.; Kundilovskaya, T.
2013Оцінювання якості надання побутових послуг з метою поліпшення діяльності підприємстваКунділовська, Т.А.; Траченко, Л.А.; Кундиловская, Т.А.; Траченко, Л.А.; Kundilovskaya, T.; Trachenko, L.
2013Реклама пива як засіб формування конкурентного середовищаКунділовська, Т.А.; Кундиловская, Т.А.; Kundilovskaya, T.
2010Розробка алгоритму проведення ідентифікаційної експертизи продовольчих товарівКунділовська, Т.А.; Кундиловская, Т.А.; Kundilovskaya, T.
2010Розробка ефективної методики сенсорної оцінки кави натуральної розчинноїКунділовська, Т.А.; Кундиловская, Т.А.; Kundilovskaya, T.
2014Розробка методики визначення конкурентного потенціалу молочних консервівКунділовська, Т.А.; Кундиловская, Т.А.; Kundilovskaya, T.
2018Сертифікація органічної сільськогосподарської продукції як чинник конкурентоспроможності виробниківКунділовська, Т.А.; Неруца, Л.В.; Kundilovskaya, T.; Nerutsa, L.
2018Теорія та практика проведення судових експертиз за напрямком інженерних, економічних, товарознавчих видів досліджень та оціночної діяльностіКунділовська, Т.А.; Хомутенко, В.П.; Хомутенко, А.В.; Кундиловская, Т.А.; Хомутенко, В.П.; Хомутенко, А.В.; Kundilovskaya, T.; Khomutenko, V.; Khomutenko, A.
2016Технологія продукції ресторанного господарстваЗахарчук, В.Г.; Кунділовська, Т.А.; Захарчук, В.Г.; Кундиловская, Т.А.; Zakharchuk, V.; Kundilovskaya, T.
2016Товарні інновації: розробка та експертна оцінкаКунділовська, Т.А.; Захарчук, В.Г.; Траченко, Л.А.; Кулинич, О.А.; Кундиловская, Т.А.; Захарчук, В.Г.; Траченко, Л.А.; Кулініч, О.А.; Kundilovskaya, T.; Zakharchuk, V.; Trachenko, L.; Kulinich, O.
2019Факультет міжнародної економіки Одеського національного економічного університету: історія і досвідЗвєряков, М.І.; Агафонова, Н.В.; Шкурупська, І.О.; Збрицька, Т.П.; Оснач, О.Ф.; Уханова, І.О.; Нездоймінов, С.Г.; Кунділовська, Т.А.; Zvieriakov, M.; Ahafonova, N.; Shkurupska, I.; Zbrytska, T.; Osnach, O.; Ukhanova, I.; Nezdoyminov, S.; Kundilovskaya, T.
2018Формування ринку органічної продукції в УкраїніКунділовська, Т.А.; Зеленянська, Н.М.; Kundilovskaya, T.; Zelenyanskaya, N.
2012Формування споживчих властивостей продуктів, які містять тропічні оліїКунділовська, Т.А.; Кундиловская, Т.А.; Kundilovskaya, T.
2013Ідентифікаційна експертиза походження чаю зеленого байхового фасованогоКунділовська, Т.А.; Кундиловская, Т.А.; Kundilovskaya, T.
2011Інноваційні підходи до оцінювання кави натуральної розчинноїКунділовська, Т.А.; Кундиловская, Т.А.; Kundilovskaya, T.