Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Репозитарій Одеського нацiонального економічного унiверситету
Перегляд зібрання за групою - Автори Kundilovskaya, T.
Перейти до:
0-9
А
Б
В
Г
Ґ
Д
Е
Є
Ж
З
И
І
Ї
К
Л
М
Н
О
П
Р
С
Т
У
Ф
Х
Ц
Ч
Ш
Щ
Ю
Я
Ь
|
Э
Ё
Ъ
Ы
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
або ж введіть декілька перших літер:
Сортування:
по заголовку
за датою випуску
за датою збереження
Впорядкування:
за зростанням
за спаданням
Вивести на сторінку:
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Автори:
Усі
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Результати 10 до 26 із 26
< назад
Попередній перегляд
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2011
Оптимізація вимог щодо регулювання якості кави натуральної розчинної
Кунділовська, Т.А.
;
Кундиловская, Т.А.
;
Kundilovskaya, T.
2021
Основні вимоги щодо якості та безпечності молочної продукції
Кунділовська, Т.А.
;
Kundilovskaya, T.
2014
Оцінка конкурентоспроможності смакових товарів
Кунділовська, Т.А.
;
Кундиловская, Т.А.
;
Kundilovskaya, T.
2013
Оцінювання якості надання побутових послуг з метою поліпшення діяльності підприємства
Кунділовська, Т.А.
;
Траченко, Л.А.
;
Кундиловская, Т.А.
;
Траченко, Л.А.
;
Kundilovskaya, T.
;
Trachenko, L.
2013
Реклама пива як засіб формування конкурентного середовища
Кунділовська, Т.А.
;
Кундиловская, Т.А.
;
Kundilovskaya, T.
2010
Розробка алгоритму проведення ідентифікаційної експертизи продовольчих товарів
Кунділовська, Т.А.
;
Кундиловская, Т.А.
;
Kundilovskaya, T.
2010
Розробка ефективної методики сенсорної оцінки кави натуральної розчинної
Кунділовська, Т.А.
;
Кундиловская, Т.А.
;
Kundilovskaya, T.
2014
Розробка методики визначення конкурентного потенціалу молочних консервів
Кунділовська, Т.А.
;
Кундиловская, Т.А.
;
Kundilovskaya, T.
2018
Сертифікація органічної сільськогосподарської продукції як чинник конкурентоспроможності виробників
Кунділовська, Т.А.
;
Неруца, Л.В.
;
Kundilovskaya, T.
;
Nerutsa, L.
2018
Теорія та практика проведення судових експертиз за напрямком інженерних, економічних, товарознавчих видів досліджень та оціночної діяльності
Кунділовська, Т.А.
;
Хомутенко, В.П.
;
Хомутенко, А.В.
;
Кундиловская, Т.А.
;
Хомутенко, В.П.
;
Хомутенко, А.В.
;
Kundilovskaya, T.
;
Khomutenko, V.
;
Khomutenko, A.
2016
Технологія продукції ресторанного господарства
Захарчук, В.Г.
;
Кунділовська, Т.А.
;
Захарчук, В.Г.
;
Кундиловская, Т.А.
;
Zakharchuk, V.
;
Kundilovskaya, T.
2016
Товарні інновації: розробка та експертна оцінка
Кунділовська, Т.А.
;
Захарчук, В.Г.
;
Траченко, Л.А.
;
Кулинич, О.А.
;
Кундиловская, Т.А.
;
Захарчук, В.Г.
;
Траченко, Л.А.
;
Кулініч, О.А.
;
Kundilovskaya, T.
;
Zakharchuk, V.
;
Trachenko, L.
;
Kulinich, O.
2019
Факультет міжнародної економіки Одеського національного економічного університету: історія і досвід
Звєряков, М.І.
;
Агафонова, Н.В.
;
Шкурупська, І.О.
;
Збрицька, Т.П.
;
Оснач, О.Ф.
;
Уханова, І.О.
;
Нездоймінов, С.Г.
;
Кунділовська, Т.А.
;
Zvieriakov, M.
;
Ahafonova, N.
;
Shkurupska, I.
;
Zbrytska, T.
;
Osnach, O.
;
Ukhanova, I.
;
Nezdoyminov, S.
;
Kundilovskaya, T.
2018
Формування ринку органічної продукції в Україні
Кунділовська, Т.А.
;
Зеленянська, Н.М.
;
Kundilovskaya, T.
;
Zelenyanskaya, N.
2012
Формування споживчих властивостей продуктів, які містять тропічні олії
Кунділовська, Т.А.
;
Кундиловская, Т.А.
;
Kundilovskaya, T.
2013
Ідентифікаційна експертиза походження чаю зеленого байхового фасованого
Кунділовська, Т.А.
;
Кундиловская, Т.А.
;
Kundilovskaya, T.
2011
Інноваційні підходи до оцінювання кави натуральної розчинної
Кунділовська, Т.А.
;
Кундиловская, Т.А.
;
Kundilovskaya, T.