Skip navigation
Головна сторінка
Перегляд
Фонди та зібрання
Перегляд матеріалів за:
Дати випуску
Автори
Заголовки
Теми
Довідка
Мова
English
українська
Вхід:
Мій архів матеріалів
Оновлення на e-mail
Обліковий запис
Репозитарій Одеського нацiонального економічного унiверситету
Перегляд зібрання за групою - Автори Кунділовська, Т.А.
Перейти до:
0-9
А
Б
В
Г
Ґ
Д
Е
Є
Ж
З
И
І
Ї
К
Л
М
Н
О
П
Р
С
Т
У
Ф
Х
Ц
Ч
Ш
Щ
Ю
Я
Ь
|
Э
Ё
Ъ
Ы
A
B
C
D
E
F
G
H
I
J
K
L
M
N
O
P
Q
R
S
T
U
V
W
X
Y
Z
або ж введіть декілька перших літер:
Сортування:
по заголовку
за датою випуску
за датою збереження
Впорядкування:
за зростанням
за спаданням
Вивести на сторінку:
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
55
60
65
70
75
80
85
90
95
100
Автори:
Усі
1
5
10
15
20
25
30
35
40
45
50
Результати 10 до 29 із 43
< назад
далі >
Попередній перегляд
Дата випуску
Назва
Автор(и)
2020
Експертна оцінка безпечності енергетичних напоїв
Кунділовська, Т.А.
;
Соколовська, І.М.
;
Kundilovska, T.
;
Sokolovska, I.
2012
Експертна оцінка тропічних олій
Кунділовська, Т.А.
;
Кундиловская, Т.А.
;
Kundilovskaya, T.
2010
Значення сенсорних досліджень у маркетинговій політиці виробників харчових продуктів
Кунділовська, Т.А.
;
Кундиловская, Т.А.
;
Kundilovskaya, T.
2013
Кваліметрична ідентифікація чаю зеленого байхового
Кунділовська, Т.А.
;
Кундиловская, Т.А.
;
Kundilovskaya, T.
2023
Круп’яні вироби як чинник продовольчої безпеки в умовах воєнного стану
Соколовська, І.М.
;
Кунділовська, Т.А.
;
Sokolovska, I.
;
Kundilovska, T.
2021
Маркування виноградних вин як критерій їх ідентифікації
Кунділовська, Т.А.
;
Kundilovska, T.
2011
Оптимізація вимог щодо регулювання якості кави натуральної розчинної
Кунділовська, Т.А.
;
Кундиловская, Т.А.
;
Kundilovskaya, T.
2021
Основні вимоги щодо якості та безпечності молочної продукції
Кунділовська, Т.А.
;
Kundilovskaya, T.
2021
Основні вимоги щодо якості текстильних товарів
Соколовька, І.М.
;
Кунділовська, Т.А.
;
Sokolovska, I.
;
Kundilovska, T.
2020
Особливості проведення товарознавчої експертизи шкіряних сумок
Соколовька, І.М.
;
Кунділовська, Т.А.
;
Sokolovska, I.
;
Kundilovska, T.
2019
Оцінка відповідності та ідентифікація макаронних виробів
Кунділовська, Т.А.
;
Kundilovska, T.
2014
Оцінка конкурентоспроможності смакових товарів
Кунділовська, Т.А.
;
Кундиловская, Т.А.
;
Kundilovskaya, T.
2013
Оцінювання якості надання побутових послуг з метою поліпшення діяльності підприємства
Кунділовська, Т.А.
;
Траченко, Л.А.
;
Кундиловская, Т.А.
;
Траченко, Л.А.
;
Kundilovskaya, T.
;
Trachenko, L.
2020
Предмет, задачи и методы исследования игрушек при проведении судебно-товароведческих экспертиз
Кундиловская, Т.А.
;
Соколовская, И.М.
;
Кунділовська, Т.А.
;
Соколовська, І.М.
;
Kundilovska, T.
;
Sokolovska, I.
2013
Реклама пива як засіб формування конкурентного середовища
Кунділовська, Т.А.
;
Кундиловская, Т.А.
;
Kundilovskaya, T.
2010
Розробка алгоритму проведення ідентифікаційної експертизи продовольчих товарів
Кунділовська, Т.А.
;
Кундиловская, Т.А.
;
Kundilovskaya, T.
2010
Розробка ефективної методики сенсорної оцінки кави натуральної розчинної
Кунділовська, Т.А.
;
Кундиловская, Т.А.
;
Kundilovskaya, T.
2014
Розробка методики визначення конкурентного потенціалу молочних консервів
Кунділовська, Т.А.
;
Кундиловская, Т.А.
;
Kundilovskaya, T.
2019
Розробка системи дескрипторів для ідентифікації кондитерських виробів
Кунділовська, Т.А.
;
Соколовська, І.М.
;
Kundilovska, T.
;
Sokolovska, I.
2018
Сертифікація органічної сільськогосподарської продукції як чинник конкурентоспроможності виробників
Кунділовська, Т.А.
;
Неруца, Л.В.
;
Kundilovskaya, T.
;
Nerutsa, L.